Du er her: Hjem / Kjøkken / Modelloversikt / Glatt Hvit / Glatt Grå HTH

/ GLATT HVIT og GLATT GRÅ

Klassisk kjøkken i tidløst design

Modellen Glatt Hvit er et godt valg hvis du vil ha et klassisk kjøkken uten at det trenger å koste en formue.

De enkle, hvite skapdørene gir et klassisk og tidløst uttrykk med mange muligheter for interessante kombinasjoner med andre modeller og farger.

  • Klassisk kjøkken i tidløst design
  • Kan enkelt kombineres med andre modeller
  • Fås til gunstig pris

Når din kjøkkendrøm er et klassisk kjøkken

Det klassiske og tidløse kjøkken har mange kvaliteter i tillegg til gunstig pris. Det er spesielt de rene linjene og den enkle stilen som gir et minimalistisk uttrykk, noe som har gjort det klassiske kjøkken til en favoritt blant kjøkkenelskere.

Lær mer om det minimalistiske kjøkken

Tilgjengelige farger

Glatt Hvit

Hør kjøkkenekspertenes råd

Avtal et gratis og uforpliktende designmøte med en av våre kjøkkeneksperter som kan gi deg råd og besvare dine kjøkkenspørsmål.

Avtal et gratis designmøte Finn din HTH-butikk
HTH

VH-7 SPOR FOR GREP

Hvis du ønsker et håndtaksløst kjøkken, kan Glatt Hvit og Glatt Grå brukes til HTHs unike VH-7 Concept som gir deg et stilrent luksuskjøkken med glatte skapdører.

VH7 | HTH

VEIEN TIL DIN KJØKKENKJÆRLIGHET

Du bestemmer selv veien når du realiserer ditt nye kjøkken.Vi kan gjøre alt for deg, eller du kan gjøre det selv. Vi er alltid klar til å hjelpe deg, uansett hva du velger.

Vi setter sammen, leverer og monterer
Vi setter sammen, leverer og monterer

Hvis du har forelsket deg i modellen Glat-Hvid, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.

HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgod, og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Du bestemmer.

Og vi gir deg naturligvis ekspertråd hele tiden, fra første idé til kjøkkenet står ferdig

Les mere om mulighetene hos HTH
Vi setter sammen og leverer
Vi samler & leverer

Hvis du velger modellen Glat-Hvid, kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.

Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgod, og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører.

Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.

Les mere om mulighetene hos HTH
Du gjør det selv
Du gjør det selv

Hvis du velger kjøkken i model Glatt Hvit som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet.

Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet. Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt.

Du har også mulighet for at købe Gjør Det Selv HTH på nett.

Kjøp Gjør Det Selv HTH på nett

FAKTA OM MODELLEN GLATT HVIT

Glatt Hvit er en 16 mm robust dekorskapdør som er belagt med silkematt melamin. Det klassiske kjøkkendesignet blir fullendt av et kunststoffbånd som skapdørene er kantet med.

Overflaten til dekorskapdørene består av det slitsterke materiale melamin som består av papir og lim, og som er presset sammen og lagt på en sponplate.

UTFORDRE DEN KLASSISKE STILEN

Vil du gi det tidløse kjøkken et løft, og utfordre den klassiske stilen, kan du prøve å bringe sorte elementer inn i ditt kjøkken.

Den sorte fargen er blitt en del av det skandinaviske kjøkken, og skaper en flott kontrast som tilfører en sofistikert touch til det klassiske kjøkken.

BENKEPLATEN SOM FULLFØRER KJØKKENET

Når du velger benkeplate til de hvite, tidløse kjøkkenskapene, har benkeplaten en stor visuell betydning. Med materialevalget til benkeplaten kan du dreie stilen i den retningen du ønsker. En massiv benkeplate i tre er foreksempel en vakker match når du vil tilføre varme til den klassiske kjøkkenstilen.

HTH

Sofie Larsen, kjøkkenekspert

"LYSE SKAPDØRER ER ET SIKKERT VALG"

Hvis du vil ha et tidløst kjøkken, er lyse skapdører et helt riktig valg til ditt kjøkken. Med lyse skapdører har du et nøytralt grunnlag som er enkelt å tilføre personlighet når du innreder resten av ditt kjøkken.

HTH

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH