Du er her: Hjem / Kjøkken / Modelloversikt / Nordic Spirit

/ NORDIC SPIRIT

Nordisk lamellkjøkken med varme og glød

Nordic Spirit er et vitnesbyrd på dansk designtradisjon på sitt aller beste.

Med Nordic Spirit kan du få et nordisk kjøkken som er bygget med naturlig, massivt eiketre. De vakre eiketrelamellene blir håndsortert for å sikre at hele kjøkkenet får et ensartet og harmonisk uttrykk med et vakkert fargespill.

  • Dansk håndverk
  • Massivt eiketre
  • Slitesterkt og vedlikeholdsfritt

Hjertet banker for det nordiske

Tre er det gjennomgående materialet i det nordiske kjøkkendesign. Alene eller vakkert kombinert med andre farger og materialer for å oppnå et harmonisk kjøkkendesign.

Se det Nordiske kjøkkenkonseptet

Tilgjengelige farger

Natur Eik

Snakk med en lidenskapelig kjøkkenekspert

Få inspirasjon og svar på alle kjøkkenspørsmålene dine når du avtaler et gratis designmøte med en av de dyktige kjøkkenekspertene våre.

Avtal et gratis designmøte Finn din HTH-butikk
HTH

Nordic Spirit Dark

La deg forføre av Nordic Spirit Dark med de mørke vakre, som her brukt på en lekker kjøkkenøy. Se spesielt høyskapene, i modell Base, som er kledd med HTHs nye laminat.

BYTT FARGER OG MATERIALER MED ETT KLIKK

Prøv vår DesignStyler, der du enkelt kan veksle mellom forskjellige farger og materialer ved å klikke på blyantikonene.

FAKTA OM MODELL NORDIC SPIRIT

Du kan velge det nordiske kjøkken med lameller i fire håndplukkede tresorter. De lyseste er hvit eik og natur eik, som gir et lyst og svært naturtro utseende. Natur eik er behandlet med klar lakk som fremhever treets glød, mens hvitpigmentert lakk gjør hvit eik lett og lys.

Tiltrekkes du mer av mørkere trenyanser, kan du velge den flotte trefineren i poppeltre, som er lagt på de massive trelamellene. Sortpigmentert eik er også en mulighet hvis du ønsker å understreke det rå og karakterfulle uttrykket.

Vakkert integrerte håndtak

Håndtakene er en naturlig del av lamellkjøkkenets design. Lamellene er formet slik at de er gode å holde i når du skal åpne skuffer og skap. Det er et ekstra pluss at eiketre er herlig å ta på.

Når du velger et håndtaksløst kjøkken, toner du kjøkkenet ditt i en minimalistisk stil. Her snakker treet for seg selv, og det kommer virkelig til sin rett med de unike åretegningene. 

I Skandinavia elsker vi tre

De rolige, vannrette linjene med unike åretegninger er lette å forelske seg i. Når du omgir deg med tre, gir det en følelse av å være i pakt med naturen.

Treets fremtoning gir overflaten et levende utrykk. Men kjøkkenet ditt kan få enda mer liv hvis du setter tre sammen med en farge som tilfører ekstra personlighet til kjøkkenet. Med tre i flott kombinasjon med en farge blir lamellkjøkkenet ditt aldri kjedelig å se på.

HTH

Anette Berg, kjøkkenekspert:

"KOMBINER LAMELLENE MED GLATTE SKAPDØRER"

Det er flott å kombinere lamellskapdørene med glatte skapdører. Velg for eksempel en kjøkkenøy med trelameller, mens resten av kjøkkenet holdes i en klassisk eller dristig farge – alt etter ditt temperament.

HTH

DU VELGER SELV VEIEN TIL DITT KJØKKEN

Du kan finne kjøkkenkjærligheten på flere måter. Trenger du hjelp underveis, står vi alltid parat.

Vi samler, leverer & monterer
Vi samler, leverer & monterer

Har du falt for modell Nordic Spirit, kan du enkelt realisere kjøkkenkjærligheten din.

Vi samler skapene på vår danske fabrikk i Ølgod, og de blir levert hjem til deg av våre egne sjåfører.

Vi tar oss av monteringen av kjøkkenet. Vi kan også stå for det øvrige arbeidet – det er opp til deg hvor mye hjelp du vil ha. Uansett kan du regne med vår ekspertrådgivning fra start til slutt, til kjøkkenet står helt ferdig.

Les mere om mulighetene hos HTH
Vi samler & leverer
Vi samler & leverer

Velger du lamellkjøkkenet Nordic Spirit, kan du velge å stå for monteringen selv.

Du kan ta deg av monteringen av Nordic Spirit selv. Skapene blir samlet på vår danske fabrikk i Ølgod, og de blir levert hjem til boligen din av våre egne sjåfører.

Skulle trenge hjelp underveis, står våre kjøkkeneksperter alltid klare til å hjelpe deg.

Les mere om mulighetene hos HTH

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH