FORELSKET I KLASSISKE KVALITETER

Du er her: Hjem / Kjøkken / Kjøkkenstil / Landkjøkken

LANDKJØKKENET FYLT MED KOS OG GOD STEMNING

Det er enkelt å bli forelsket i et hyggelig landkjøkken. Stilen bringer fram de nostalgiske minnene om det hyggelige kjøkkenet til bestemor, og gjør at du føler at du har god tid i en ellers så hektisk hverdag.

MATERIALER OG FARGER TIL LANDKJØKKENET

Landkjøkkenet er kjennetegnet ved lakkerte skapdører med klassiske freste rammer og benkeplater i robuste materialer.Hvis du ønsker en flott stil på det klassiske landkjøkkenet, anbefaler våre kjøkkeneksperter følgende farger og materialer:

Farver til låger og skuffer

Materialer til bordpladen

Granit - Steel Grey | HTH
Granitt Blanc Clair | HTH
Solid wood - White Oak | HTH
Heltre - Eik | HTH

UNDERSTREK STILEN MED RIKTIG HÅNDTAK

Klassiske knottehåndtak bidrar til å fremheve stilen i et autentisk landkjøkken. Det samme gjelder for tradisjonelle messinghåndtak og skål-håndtak, som samtidig er veldig funksjonelle.

ET LANDKJØKKEN FÅS I MANGE PRISNIVÅER

Prisen på landkjøkkenet avhenger av flere ting. Hvor stort er det? Hvilke materialer velger du? Hvor mye arbeid vil du gjøre selv? For at vi skal kunne gi deg et klart svar så har vi samlet det som påvirker prisen på kjøkkenet, i vår prisveiledning.

Art | HTH
Sense | HTH
Scandinavian Classic | HTH

FØLELSEN AV HJEMME

Et landkjøkken er fylt med varme og sjarm. Her samles du med familie og venner for å nyte godt tilberedte måltider og godt selskap. Det er hjemmets sentrum, og det skal innredes med kjærlighet.

DETALJER I ET LANDKJØKKEN

Når du skal innrede et landkjøkken, bidrar detaljer som vitrineskap og en porselensvask til å understreke utseendet. Det samme gjelder fargede veggfliser og kobberdetaljer.

Hvis du har gamle og fine tallerkener eller rustikke lamper du ønsker å vise fram, er de perfekte til å fremheve din personlighet innredningen. I det hele tatt noe småtteri som antikke kakebokser, en pepperkvern og vakre keramiske elementer som skaper en hyggelig stemning på landkjøkkenet.

KLASSISKE ELEMENTER

Hovedelementet i et klassisk kjøkken er profilerte skapdører med freste rammer og små, fine knottehåndtak.

Sammen med en benkeplate i massivt tre eller polert granitt signaliserer materialene kvalitet, som tåler hverdagens utfordringer.

 

 

HTH Expert

Sofie Larsen, Kjøkkenekspert

"VITRINESKAP PASSER PERFEKT, PÅ LANDKJØKKENET. HER KAN DU STILLE UT PORSELEN OG FREMHEVE STILEN"

HTH Expert

VIL DU HA HJELP?

La oss møtes over en kopp kaffe og drøfte mulighetene for å oppfylle dine ønsker å behov. Det er helt uforpliktende.

Avtal et gratis designmøte
HTH
Ølgod butikken

OPPLEV OG SE DET NYE KJØKKENET

Du får den beste opplevelsen av design, materialer og utseende ved å ta turen innom en av våre inspirasjonsrike butikker.

Kom og opplev ditt nye kjøkken