BENKEPLATE I KERAMIKK

Med en benkeplate i keramikk trenger du ikke å bekymre deg for fettete fingre, riper og skjolder. Benkeplaten tåler varme gryter og er med den motstandsdyktige overflaten perfekt for et hjem der kjøkkenet blir flittig brukt.


FORDELER VED EN BENKEPLATE I KERAMIKK

Keramikbordplade Trilium | HTH

Det er praktiske og estetiske fordeler ved en benkeplate i keramikk:

- Ripefast og nærmest umulig å slite ned

- Varmefast og tåler at man setter gryter direkte oppå

- Absorberer ikke væske

- Enkel å rengjøre og vedlikeholde

- Gir et vakkert og eksklusivt inntrykk

BARE SETT GRYTEN RETT PÅ BENKEN

Keramikken er varmefast, og benkeplaten tåler derfor varme gryter, stekepanner og ovnspanner rett fra komfyren, men også kalde varer fra fryseren. Det samme gjelder for øvrig en benkeplate i massivt stål.

HOLDER TIL DET MESTE

Benkeplater i keramikk er fremstilt under svært høy varme av stein, sand, leire og naturlige fargepigmenter. Kombinasjonen av den høye temperaturen og de sterke materialene gir en ytterst robust benkeplate som holder til det meste.  

IKKE BARE PRAKTISK

Benkeplaten er noe av det første du ser når du kommer inn i et kjøkken. Derfor skal den også være en fryd for øyet. I tillegg til å være praktisk er en benkeplate i keramikk ytterst moderne, og den gir rommet et eksklusivt preg. Du kan få den i flere vakre nyanser.

HVA KOSTER EN BENKEPLATE I KERAMIKK?

En benkeplate i keramikk er noe av det mest eksklusive du kan velge. Den ligger i den høye enden av prisskalaen sammen med Corian®, og er en prisklasse over benkeplaten i granitt. Til gjengjeld får du en ekstra vakker benkeplate som er vanskelig å slite ned.

For å få en eksakt pris må du vite målene til din nye benkeplate. Våre kjøkkeneksperter står alltid klar til å hjelpe deg med å regne ut prisen i din nærmeste HTH-butikk.

Finn din HTH-butikk

Keramikbordplade | HTH

DET ER UMULIG Å SLITE NED KERAMIKK

En av de store fordelene med benkeplaten i keramikk er at den er en av de benkeplatene som holder best over tid. Den kan holde i flere tiår og bevarer sitt flotte utseende. Grunnen til den utrolige holdbarheten er den slitesterke overflaten som hverken kan ripes opp eller absorbere væsker.

 

DEN DAGLIGE RENGJØRINGEN

Benkeplaten i keramikk gjør rengjøringen enkel for deg, siden hverken matrester eller væsker kan trenge inn i den. Keramikk absorberer ingenting. Vi anbefaler at du bruker en oppvridd klut til den daglige rengjøringen. Tilsett vanlig rengjøringsmiddel dersom det er nødvendig.

Focus | HTH Focus Hvit Eik Laminat Koksgrå | HTH

FINN DEN RIKTIGE BENKEPLATEN

Alle typer av benkeplater har sine fordeler og ulemper. Derfor er det viktig at du finner ut av hvilke behov og ønsker du har til din benkeplate.

Bruk vår benkeplateguide og finn den riktige benkeplaten til ditt kjøkken.

Se benkeplateguiden

  

OPPLEV BENKEPLATEN

Før du bestemmer deg for å kjøpe en ny
benkeplate, anbefaler vi at du besøker
din nærmeste HTH-butikk, slik at du kan se
og kjenne på benkeplaten. Her står våre
kjøkkeneksperter alltid klar til å gi deg råd
om valg av benkeplate.