SLIK INNREDER DU KJØKKENSKUFFENE DINE OPTIMALT

I kjøkkenet er timing viktig. Ett minutt der du leter etter en stekespade, kan ødelegge en ellers veltilberedt biff. Derfor er det viktig at dine kjøkkenskuffene er organiserte slik at du enkelt finner det du trenger.

Hos HTH har vi utviklet elementer i lekker design som hjelper deg med å innrede kjøkkenskuffene optimalt.Stort utvalg innen skuffeinnredning

Vi vet hvor viktig det er for kjøkkengleden at kjøkkenskuffene er organiserte. Derfor har vi skapt et omfattende konsept med skreddersydde løsninger til dine kjøkkenskuffer og behov.

Du kan sette sammen vårt store utvalg av innsatser til skuffer på kryss og tvers. Vi har blant annet krydderholdere, knivblokker, sklimatter, skufferammer, tallerkenholdere, avfallssystemer og avfallsbøtter.

FÅ HJELP TIL SKUFFEINNREDNING

Du er alltid velkommen i din nærmeste HTH-butikk, der du både kan oppleve skuffeinnsatsene i virkeligheten, og få inspirasjon til skuffeinnredningen.

Våre dyktige kjøkkeneksperter guider deg i alle mulighetene.

INNRED DITT KJØKKEN, OG OPTIMALISER KJØKKENGLEDEN


Når du organiserer kjøkkenskuffene dine, bør du tenke over å plassere lignende ting sammen, slik at gryter og panner for eksempel er i samme skuff. Det gir ryddige skuffer, og det gjør det lettere for alle i husstanden å vite hvor tingene hører hjemme.

Dessuten bør du også tenke over å plassere kjøkkenredskapene dine etter de tre arbeidssonene; vask, kokeplate og kjøleskap. Du kan med fordel ha en skuff med gryter og panner like ved kokeplaten, mens skuffen med kjøkkenhåndklær og kluter bør være i nærheten av vasken.

Les mer om kjøkkeninnredning

TO-SKUFF-LOOK MED INNVENDIGE SKUFFER


Innvendige skuffer sikrer full plassutnyttelse når du velger en to-skuffe-look. De gir deg fordelene av skuffer samtidig som du selv bestemmer hvordan kjøkkenfrontene skal se ut.

Du kan for eksempel samle alt du trenger til å dekke et bord ved å innrede den smale innvendige skuffen med bestikkinnsatser og oppbevare tallerkener og skåler i den store skuffen.

LÆR MER OM SKUFFEINNREDNINGHar du behov for å se hvordan de smarte løsningene ser ut i virkeligheten, er du hjertelig velkommen til å besøke din lokale HTH-butikk.

Her står våre erfarne kjøkkenkonsulenter klar med personlig veiledning og gode ideer som du kanskje ikke selv hadde tenkt på.

Du kan allerede nå avtale et uforpliktende designmøte og unngå ventetid ute i butikken.

INTEGRER AVFALLSSORTERING I KJØKKENET


Når du skal innrede skuffene dine, kan du tenke i praktiske detaljer som å få innredet en skuff med et avfallssystem.

Vi har et stort utvalg av innsatser til avfallssortering til alle skuffesystemene våre. Et godt avfallssystem gjør det enkelt alltid å få sortert avfallet – selv på hektiske dager.

Se råd til avfallssortering i kjøkkenet