5 VURDERINGER NÅR DU SKAL VELGE KJØKKENHÅNDTAK

Håndtak på kjøkkenet er en liten detalj med stor betydning. De kompletterer kjøkkenets stil og funksjonalitet. Derfor har vi samlet en håndfull vurderinger du bør tenke på når du velger kjøkkenhåndtak.

FORSKJELLIGE TYPER KJØKKENHÅNDTAK

Det finnes mange forskjellige typer håndtak til kjøkkenskap og -skuffer, som kan ha både klassiske eller mer moderne former. Du kan velge mellom følgende typer håndtak:

Håndtakene er tilgjengelige i materialer som tre, aluminium, stål, lær, marmor og messing. Derfor kan du får akkurat dét, som passer stilen din. Alle HTH håndtak har 5 års garanti og overholder nikkeltesten.

VELG HÅNDTAK SOM PASSER STILEN DIN

Håndtakene på kjøkkenet kompletterer helhetsuttrykket, og stilen din forsterkes når håndtak til skap og skuffer passer sammen, og er i samme stil.

Få et moderne uttrykk med håndtak i messing til de mørke kjøkkenskapene dine, eller velg et håndtak med kurver til et minimalistisk kjøkken, for å myke opp stilen.

Les også: Valg av skapdører til kjøkken

Art | HTH
Stockholm | HTH

NÅR DU SKAL VELGE HÅNDTAK TIL KJØKKENSKAP, TENK FUNKSJONALITET

Håndtak på skapdører og skuffer på kjøkkenet skal ikke kun ha en estetisk effekt. De skal også støtte opp om kjøkkenets funksjonalitet og kvalitet.

Tenk over hvordan arbeidsflyten er i kjøkkenet, for det har betydning for hvilke håndtak som passer best på kjøkkenet ditt. Tenk på formen, størrelsen og plasseringen av håndtakene, så at de er lette å finne.
Tips: Se til at håndtaket sitter der hvor hånden din automatisk strekker seg etter det.

Innred kjøkkenet ditt

HÅNDTAKET SKAL PASSE TIL DØREN

Håndtakene skal passe til skapdørenes og skuffenes størrelse. Hvis du velger en liten knott som håndtak til et stort høyskap, kan det være upraktisk og se kleint ut.

Små knottehåndtak passer til mindre og lette skapdører mens et solid eller avlangt håndtak passer godt til tunge skapdører med stor overflate.

Finn kjøkkenskapene dine

VH-7 Focus | HTH
VH7 Focus | HTH Glat Hvid | HTH

SKAP EN HELHET MED HÅNDTAK

Visste du at alle HTH kjøkkendesign også er tilgjengelige som baderomsmøbler? Hvis du bruker det samme designkonseptet i flere rom får du en gjennomført rolig stil med gjenkjennelighet.

Ved å bruke samme håndtak på kjøkkenet, badet og vaskerommet, så skaper du en linje gjennom hele interiøret.

Velg håndtak til badet

STILRENT HÅNDTAKLØST KJØKKEN

Du kan også å se på HTH VH-7 håndtakspor, hvis du drømmer om et stilrent og håndtaksløst kjøkken. Du kan matche fargen på håndtaksporene med skapdørene, eller velge en helt annen farge, for å skape et blikkfang med den friske detaljen.

Et håndtaksløst kjøkken er en elegant og varig løsning. Og siden du ikke trenger å ta i et håndtak, slipper du fingeravtrykk på skapdørene. Siden smuler og lignende fra kjøkkenbenken kan komme i grepsporene, så må du allikevel tørke av dem.

Opplev VH-7 kjøkkenet

NYE HÅNDTAK KAN LØFTE DITT GAMLE KJØKKEN

Hvis du ønsker å fornye kjøkkenet uten å foreta en stor renovering, er nye håndtak en god løsning. Utskifting av håndtak er både overkommelig og enkelt for å friske opp kjøkkenet ditt.

Ta mål av hvor hullene til dine gamle håndtak er, og avstanden mellom dem. For et pent resultat, må de nye håndtakene dekke over de gamle hullene.

Få tips til å friske opp kjøkkenet

Hjelp til å montere nye skaphåndtak

Hvis du ønsker å fornye kjøkkenet uten å foreta en stor renovering, er nye håndtak en god løsning. Utskifting av håndtak er både overkommelig og enkelt for å friske opp kjøkkenet ditt.

Ta mål av hvor hullene til dine gamle håndtak er, og avstanden mellom dem. For et pent resultat, må de nye håndtakene dekke over de gamle hullene.

Besøk din HTH-butikk

Find dine nye køkkengreb

Besøk din nærmeste HTH-butikk og opplev de
forskjellige håndtakene til kjøkkenet.

Kjøkkenkonsulentene våre er klare for å hjelpe
deg finne den beste løsningen for drømmekjøkkenet ditt.