AEG Hvitevarer

Hvitevarer er en viktig del av ditt nye kjøkken. Derfor samarbeider vi med bransjens beste hvitevareleverandører, slik at du får den perfekte helhetsløsningen.

Induksjonstopper med SensePro

Lag dine perfekte retter med SensePro® matsensoren.
Det trådløse termometeret måler nøyaktige temperaturen og gjør deg i stand til å overvåke kjernetemperaturen. Den kan til og med måle og opprettholde nøyaktige vanntemperaturer, noe som betyr at det er mulig å tilberede mat sous vide på platetoppen.

Se AEG-hvitevarer i din HTH-butikk

OVN MED COMMAND WHEEL

- Ta full kontroll over matlagingen din

Kommandohjulet på SteamPro ovnen er din hjelper på kjøkkenet, er responsivt og nøyaktig for presise innstillinger. Det hjelper deg med matlagingen slik at du får profesjonelle resultater hver gang.

Kontrollhjulet sørger for full kontroll. Farge LCD-skjermen gjør det enkelt å stille inn presist. Hjelp med forberedelser for profesjonelle resultater. Kontrollhjulet sørger for perfekte retter.

Se AEG-hvitevarer i din HTH-butikk

Finn ditt nye kjøkken

Ventilator MED Hob2Hood®-funksjon

Uanstrengt kontroll
Ventilatorer med Hob2Hood® kobler platetoppen dine trådløst sammen. Bare begynn å lage mat, så vil ventilatoren automatisk tilpasse seg effekten du har valgt på sonene. Funksjonen sørger for at du kan konsentrere deg om å perfeksjonere din matlaging.

Se AEG-hvitevarer i din HTH-butikk

OPPVASK MED ComfortLift® OG QuickSelect®

ComfortLift® revolusjonerer oppvaskmaskinen med verdens første underkurv som løftes opp i en ergonomisk stilling. Løft oppvasken til et nytt nivå med ComfortLift og få en lettere hverdag med fylling og tømming av maskinen.
QuickSelect sørger for optimal kontroll av oppvaskmaskinen. Velg ønsket programtid med glidebryter og legg eventuelt tilvalg til med et tastetrykk. Maskinen gjør resten. Oppnå enkel betjening og perfekte resultater hver gang.

Se AEG-hvitevarer i din HTH-butikk