Hvitevarer er en viktig del av ditt nye kjøkken

Derfor samarbeider vi med bransjens beste hvitevareleverandører, slik at du får den perfekte helhetsløsningen.


SPENNENDE NYHETER FRA AEG

Med AEG Mystery Ranges helt nye kjøkkenserie får du et unikt samarbeide som tar matlagingen til en høyere nivå. De smarte produktene gir deg tipsene som er nødvendige for at du skal oppnå beste resultat i kjøkkenet. Slik kan du servere lekre matretter av restaurangkvalitet til gjestene dine og til hverdags.

Spennende nyheter fra AEG | HTH

INDUKSJONSTOPPER MED SensePro®

- møt din nye kjøkkensjef

Takket være vårt trådløse steketermometer, justerer SensePro®-
induksjonstoppene temperaturen etter matens kjernetemperatur - du trenger ikke å løfte en finger. Du får nøyaktige resultat og reduserer dermed risikoen for å brenne maten.

Les mer

OVN MED KOMMANDOHJUL

- ta kontrollen over matlagingen din

Kontrollhjulet på våre SteamProovner er din partner i kjøkkenet. Det hjelper deg med tilberedningen slik at du får proffsige resultat hver gang. Med en smart og enkel LCD-skjerm i farger, kan du ha nøyaktige innstillinger og få førsteklasses matretter.

Les mer

Spennende nyheter fra AEG | HTH
Spennende nyheter fra AEG | HTH

OPPVASKMASKINER MED ComfortLift® OG QuickSelect®

- spar ryggen og tiden

Det skal være enkelt å vaske opp. Med vår unike ComfortLift®-teknikk, hever du den nederste kurven opp til midjehøyde med et lett trykk på håndtaket. Slik kan du enkelt tømme og fylle oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens QuickSelect®-funksjon sørger for dessuten for skreddersydde oppvaskresultater. Det eneste du trenger er å velge programtiden med ett enkelt trykk.

Les mer

VENTILATOR MED Hob2Hood®-FUNKSJON

- kontroll uten forhinder

Ventilatoren med Hob2Hood® kobler trådløst sammen kokeplatene med viften. Begynn med matlagingen så stiller viften seg inn etter den styrke du har valgt på platene. Funksjonen sørger for at du uten forhinder skal ha kontroll på matlaginen.

Les mer

Spennende nyheter fra AEG | HTH
Spennende nyheter fra AEG | HTH

KJØLESKAP MED CUSTOMFLEX

- skreddersytt etter dine behov

Gjør kjøleskapet så fleksiblet som du ønsker og har behov for. Alle matvarerene får sin egen plass i et CustomFlex®-kjøleskap. Du kan
skreddersy det unike oppbevaringssystemet helt etter dine behov, med skuffer og bokser som er enkle å møblere om. Slik kan du alltid få tak i
sakene når du trenger det.

Les mer

FRYSER MED NOFROST-TEKNOLOGI

- unngå avriming

Nå trenger du ikke lenger rime av fryseren din. Med en AEG NoFrost - den beste isfrie teknologien som finnes - er det ikke lengre nødvendig. Frysen forhindrer frosten å danne seg og sørger samtidig for at dine frysevarer beholder smaken og teksturen.

Les mer

Spennende nyheter fra AEG | HTH