FJÄRÅSKUPAN
FOR HÅND, FOR HJEM

Siden 1989 har vi i Fjäråskupan laget kjøkkenvifter og hetter for hånd og hjulpet mange familier til å realisere kjøkkendrømmen. Her har du muligheten til å få en godt bearbeidet innredningsdetalj med holdbarhet og funksjon i verdensklasse.


KJØKKENHETTER MED UOVERTRUFFEN FLEKSIBILITET

Vi produserer alle kjøkkenhetter for hånd i egen fabrikk. For oss er alt mulig når det kommer til form, funksjon og teknologi. Våre kunder trenger ikke tilpasse seg sortimentet, men vi tilpasser sortimentet til kundene.

Våre kjøkkenvifter kan tilpasses alle typer ventilasjonsløsninger i alle slags hjem. Villa som bygård, sentralventilasjon som kull-filterløsninger. For de fleste modellene kan du velge PlasmaClean, fremtidens resirkuleringsløsning.

INSPIRASJON FRA FJÄRÅSKUPAN

Se sortimentet i vår katalog og mye mer.

Fylt med inspirasjon, oppskrifter og produkter. Ta en titt i dag og lær hvor-dan en benkvifte fungerer eller hvordan PlasmaClean renser luften, akkurat som på en romstasjon.

Det er noe for enhver smak:

Se vår katalog her

PLASMACLEAN

- effektiv resirkuleringsløsning

Fjäråskupans nye elektroniske plasmafilter PlasmaClean inneholder en revolusjonerende teknologi som ressurseffektivt fjerner 99 % av all lukt fra kjøkkenet.

Dette ved å effektivt bryte ned partikler som passerer gjennom den, ikke bare dufter og matos, men også for eksempel virus og allergener.


LUKSURIØS BENKVIFTE MED KRAFTIG FUNKSJON

Vi i Fjäråskupan har ikke bare tradisjonelle kjøkkenvifter i vårt sortiment, men også benkvifter. Våre benkvifter kan utstyres med PlasmaClean eller tilpasses for avtrekksluft. Til våre benkvifter har vi en rekke tilbehør som flate kanaler i platemetall i alle mulige utførelser, alt for et perfekt resultat.


ALT DU KAN ØNSKE DEG

Matlaging skal være enkelt og det skal være enkle funksjoner. Fjäråskupan Opus har alt du kan ønske deg.


BEDRE LUFTMILJØ

Sammen med PlasmaClean gjør Fjäråskupan luftmiljøet renere på kjøkkenet.


DU VELGER SELV

Vi tilbyr kjøkkenhetter i alle mulige farger og ulike materialer. Vi er her for å gjøre kjøkkendrømmene dine til virkelighet.

Finn dine nye hvitevarer
til kjøkkenet

Hos HTH er vi kjøkkeneksperter, og vi samarbeider
med bransjens beste hvitevareleverandører.

Vi har oversikt over alle mulighetene, og vi
står alltid klare med gode råd.