Miele
FØRSTEKLASSES HVITEVARER

Vakkert kjøkkendesign og førsteklasses hvitevarer som matcher hverandre perfekt.

Hos HTH samarbeider vi med bransjens beste hvitevareleverandører, for å sikre oss at du får kvalitet til en gode priser.


GJENNOPDAG PERFEKSJON MED MIELES KJØKKENPRODUKTER I GENERASJON 7000

Design et kjøkken som utrykker harmoni, diskresjon, velvære og sanselighet med bruk av årets sterkeste fargetrender, og samtidig få med de nye funksjoner som vil løfte din kjøkkenopplevelse til et helt nytt nivå.

MIELES GENERASJON 7000

Eleganse og ekstraordinære matopplevelser

Mieles nye Generasjon 7000 byr på alt fra stekeovner og kokeplater til dampovner, kaffemaskiner og oppvaskmaskiner. Estetikken er i høysete, og den nye generasjon av kjøkkenprodukter gir deg muligheten til å skape et rolig og avbalansert kjøkkendesign som varer.

Les mer

NYE FUNKSJONER

Funksjoner som gjør din hverdag enklere

De nye Miele-produktene i Generasjon 7000 er spekket med funksjoner som hjelper deg å skape fantastiske matopplevelser – helt enkelt, og samtidig kommer det flere nye enestående innovasjoner, som kan bidra til å gjøre hverdagen din enklere, inkludert et kamera i ovnen og et system som forhindre oversteking.

Les mer

FOODVIEW

Hold høye med maten fra din smarttelefon

Med et kamera plassert i selve ovnsrommet gir FoodView deg muligheten til å holde et øye med maten fra din smarttelefon uansett hvor du befinner deg. Via appen kan du også justere temperaturen eller slå av ovnen.

Og er du en ekte «Foodie» er du sikret lekre bilder eller timelaps-videoer av retter som tilberedelse i ovnrommet.

Les mer

TASTECONTROL

Alltid perfekt tilberedning av maten

Funksjonen som hjelper deg med et perfekt tilberedt resultat og hver gang helt uten stress! Nyheten TasteControl, den sikrer at du hverken baker eller steker for lenge hvis du ikke er i nærheten av ovnen når programmet er ferdig.

Ovnen åpner nemlig selv døren og kjøler ned ovnsrommet umiddelbart, noe som betyr at f.eks brød ikke stekes for lenge selv om det fortsatt står i stekeovnen.

Les mer

FULLFLEX-INDUKSJONSTOPPER

Gjør matlaging din intuitiv

Er du også av den typen som benytter flere gryter og panner på én og samme tid? Da kan det kanskje føles som en begrensning med fire faste kokesoner. Med Mieles fleksible platetopp er du fri fra restriktive felt og kan helt uavhengig flytte gryter og panner rundt etter ditt behov, og innstillingene for kokesonen følger gryten/pannen.

AUTOMATISK SÅPEDOSERING

Mieles G 7000-oppvaskemaskiner med AutoDos og PowerDisk

Mieles automatiske doseringssystem med PowerDisk er et overlegent oppvasksystem som gjør det superenkelt for deg å vaske opp med et perfekt resultat. Alt du trenger å gjøre er å sette en PowerDisk i maskinen og velge program, så vil maskinen sørge for et skinnende rent oppvaskresultat.

Les mer

HÅNDTAKSFRITT KJØKKEN

Oppvaskmaskiner med Knock2Open-funksjonen

Ønsker du et håndtaksfritt kjøkken? Med Mieles smarte Knock2Open-funksjon åpner døren til din oppvaskmaskin seg automatisk når du banker på den. Og takket være AutoClose, hjelper en motorfunksjon med å lukke oppvaskmaskinens dør automatisk og forsiktig. Elegant og komfortabelt.

Og takket være AutoClose lukker oppvaskmaskinens dør seg automatisk og forsiktig ved hjelp av en motorfunksjon.

Se alle Miele oppvaskmaskiner

Vi gir deg personlig rådgivning

Når du velger hvitevarer til ditt nye kjøkken, er det viktig at de matcher dine behov og ønsker for design og funksjon. Hos HTH samarbeider vi med bransjens beste hvitevareleverandører, slik at du kan få den perfekte helhetsløsningen.