Cashback-kampanje på oppvaskmaskiner fra Siemens

Få penger tilbake når du kjøper en oppvaskmaskin og kobler den til Home Connect appen.

Cashback-kampanjen


Kampanjen er gyldig fra 1. september til 31. desember 2022. Leveranse av produkter og registrering av kjøp må gjøres senest 15. februar 2023.

Kampanjen gjelder alle Siemens oppvaskmaskiner fra seriene iQ300, iQ500 og iQ700. Det er ulike cashback-beløp avhengig av serie:

iQ300 iQ500 iQ700
300 kr 600 kr 1000 kr

Les mer og registrer deg her

Last ned programmer


LAST NED TILPASSEDE PROGRAMMER TIL DIN OPPVASKMASKIN

Nå kan du laste ned oppvaskprogrammer til maskinen din, med Home Connect appen. Uansett hvilken type oppvaskmaskin med Home Connect du har, finnes det en rekke tilgjengelige programmer som du kan laste ned, og det er helt gratis.

Tenk deg at du har fått nye vinglass i bursdagsgave, akkurat de fine, skjøre du har sett på lenge. Du kan nesten ikke vente med å invitere vennene dine over på vinkveld for å teste dem ut, men vent.. Glassene kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen. Temperaturen kan være for høy og skyllingen kan ha for sterk stråle.

Fortvil ikke, sjekk Home Connect appen og last ned ett nytt tilpasset oppvaskprogram som skånsomt vasker de nye glassene dine. Ha en fin kveld, og la Siemens ta oppvasken.

Fjerndiagnostikk


LA TEKNIKEREN LOGGE PÅ MASKINEN DIN

Med oppvaskamskinen koblet opp til Home Connect appen, har du Siemens service og brukerstøtte direkte i telefonen din. Vi snakker ikke bare om når noe skjer og det ikke fungerer, men mulighetene for å få det aller beste ut av din nye oppvaskmaskin.

Når det er programoppdateringer eller andre spsifikasjoner tilgjengelig, vil Home Connect appen gi deg beskjed. Vi vil samtidig forsikre deg om at Siemens bygger hvitevarer for å vare. Så hvis noe allikevel skulle gå galt, kan våre teknikkere, via appen, logge inn og se hva som har skjedd og diagnostisere problemet. Basert på diagnosen vil teknikkeren avgjøre om det kan fikses der og da, eller om det må bestilles en time for hjembesøk av en Siemens-teknikker.

Med fjerndiagnostikk, vil teknikkeren ta med seg riktige deler og verktøy til besøket, så han kan gjøre de nødvendige reperasjonene i løpet av dette ene besøket. Det sparer deg for tid og penger. Smart, ikke sant?

Smart program


OPPVASKMASKINEN JUSTERE SEG ETTER DINE ØNSKER

Har du noen gang tenkt over hvor bra resultatet ble når oppvasken er ferdig? Eller har du irritert deg over at salatbollen eller bestikket fortsatt er vått?

Har du noen gang tenkt over hvor bra resultatet ble når oppvasken er ferdig? Eller har du irritert deg over at salatbollen eller bestikket fortsatt er vått? I Home Connect appen kan du nå vurdere vaskeprogrammene! Hvis du er fornøyd eller mindre fornøyd, vurder med en smiley i appen og oppvaskmaskinen vil automatisk oppdatere og justere seg etter dine ønsker til neste gang.

KOM TRYGT I MÅL
MED HVITEVARER FRA HTH

Vi sikrer deg:
> Kompetent rådgivning rettet mot akkurat dine behov.
> Alle mål og modeller passer til ditt HTH-kjøkken.
> Hvitevarene matcher kjøkkendesignen.
> Ukomplisert prosess – vi tar styringen og ansvaret.
> Én samlet levering av kjøkken og hvitevarer.
> Utdannede hvitevaremontører.
> Alle garantier samlet på ett sted.

Du slipper bekymringene når du kjøper 
hvitevarene dine hos HTH.