SIEMENS STUDIOLINE HVITEVARER.
- ET HELHETSKONSEPT FOR DITT KJØKKEN

Kjøkkendesign og hvitevarer er uløselig knyttet sammen. Hos HTH har vi oversikt over bransjens beste hvitevareleverandører og sikrer at du får kvalitet til gode priser.

Cashback: Få opptil 1000 kroner tilbake


Få opptil 1000 kroner tilbake når du kjøper en oppvaskmaskin fra Siemens seriene iQ300, iQ500 og iQ700.

Kampanjen er gyldig fra 1. september til 31. desember 2022. Leveranse av produkter og registrering av kjøp må gjøres senest 15. februar 2023.

Les mer

OPPLEV SIEMENS STUDIOLINE

Filosofien bak Siemens studioLine-serien er veldig enkel. Kun det beste av alt. StudioLine-serien er utstyrt med den nyeste teknologien og innovative funksjoner, for en mer luksuriøs matlaging.

INDUCTIONAIR PLUS

Platetopp med integrert ventilator.

Innred kjøkkenet ditt uten begrensninger. Siemens induksjonstopp med integrert ventilator gir deg mer frihet på kjøkkenet. Takhøyde, plassering foran vinduer, i kjøkkenøya og i skråtak er ikke lenger noe hinder.

Les mer

GLASSDRAFTAIR

Designet for å forsvinne.

Det diskrete og transparente designet til glassdraftAir skiller seg ut på kjøkkenet ditt, mens den kraftige iQdrive-motoren med Guided Air-teknologi garanterer frisk luft uten matos. Og kanskje best av alt – ventilatoren forsvinner ned i benkeplaten når du ikke bruker den.

Finnn din HTH-butikk

HVILKEN DESIGN PASSER BEST?

Siemens har ventilatorer til alle behov.

Alle kjøkken er forskjellig, og vi tilbyr attraktive ventilatorer som tilfredsstiller alle behov og gir nye muligheter for din kjøkkeninnredning. Uansett hvilket valg du tar, har alle våre ventilatorer moderne motorer og kombinerer høy ytelse med minimal støy.

Les mer

FULLSTEAM - 100% DAMP

Lag mat som de profesjonelle.

Damp er den beste måten å bevare råvarenes naturlige smak, farge, næringsstoffer og konsistens. I profesjonelle kjøkken er dampovnen en selvfølge. Perfekt til skånsom matlaging av grønnsaker og fisk. En kombidamper gir deg mange alternativer.

Les mer

NYT DIN KAFFE

Siemens brygger fra bønne til kopp.

Det er ingen snarvei til den perfekte
espresso eller cappuccino. Vil du ha
innovasjon og enkelhet i en maskin?
Da vil du finne riktig produkt i Siemens
sine helautomatiske innebygde espressomaskin.

ALLTID STRÅLENDE RESULTATER

Siemens får toppkarakterer i tørkeevne.

Zeolith®-tørking absorberer fuktighet og omdanner den til varmeenergi. Resultatet er raskere og mer effektiv tørking med lavere energiforbruk. Zeolith®-tørking gjør også at plast tørker bedre. Det er oppvask på høyeste nivå.

Se video

NYT MATEN LENGRE

hyperFresh holder maten frisk lenger.

Ferske ingredienser er en forutsetning for god mat. Siemens-kjøleskap har forskjellige friskhetssystemer, som gjør det enkelt og fleksibelt å holde maten frisk. Derfor kan du alltid glede deg over maten, uansett når du har tid til å handle.

Les mer

GJØR DITT HJEM SMARTERE

Siemens hvitevarer kan fjernstyres.

Med Home Connect-appen kan du betjene Siemens hvitevarer fra din mobil eller nettbrett. Få en mengde spennende muligheter. Du kan få en SMS fra ovnen når middagen er klar, eller send din yndlingsoppskrift til ovnen via Home Connect appen.

Se video


FINN DE RIKTIGE HVITEVARENE TIL DITT KJØKKEN

Hvitevarer er en viktig del av det nye kjøkkenet ditt. De skal samsvare med dine behov og passe perfekt inn i kjøkkendesignet som du har valgt. Besøk din HTH-butikk og få profesjonelle råd om hvitevarer og kjøkkendesign fra våre kjøkkeneksperter.