SIEMENS
KVALITET TIL GODE PRISER

Kjøkkendesign og hvitevarer er uløselig knyttet sammen. Hos HTH har vi oversikt over bransjens beste hvitevareleverandører og sikrer at du får kvalitet til gode priser.


OPPLEV SIEMENS STUDIOLINE

Filosofien bak Siemens studioLine-serien er veldig enkel. Kun det beste av alt. StudioLine-serien er utstyrt med den nyeste teknologien og innovative funksjoner, for en mer luksuriøs matlaging.

INDUCTIONAIR PLUS

Platetopp med integrert ventilator.

Innred kjøkkenet ditt uten begrensninger. Siemens induksjonstopp med integrert ventilator gir deg mer frihet på kjøkkenet. Takhøyde, plassering foran vinduer, i kjøkkenøya og i skråtak er ikke lenger noe hinder.

Les mer

FULLSTEAM - 100% DAMP

Lag mat som de profesjonelle.

Damp er den beste måten å bevare råvarenes naturlige smak, farge, næringsstoffer og konsistens. I profesjonelle kjøkken er dampovnen en selvfølge. Perfekt til skånsom matlaging av grønnsaker og fisk. En kombidamper gir deg mange alternativer.

Les mer

100% FRIHET

Plasser gryter og panner som du vil.

Med freeInduction fra Siemens kan du plassere gryter og panner hvor du måtte ønske, uten å måtte tenke på forhåndsdefinerte kokesoner. Induksjonstoppen registrerer automatisk antall, størrelse og plassering av gryter og panner.

Les mer

HVILKEN DESIGN PASSER BEST?

Siemens har ventilatorer til alle behov.

Alle kjøkken er forskjellig, og vi tilbyr attraktive ventilatorer som tilfredsstiller alle behov og gir nye muligheter for din kjøkkeninnredning. Uansett hvilket valg du tar, har alle våre ventilatorer moderne motorer og kombinerer høy ytelse med minimal støy.

Les mer

NYT DIN KAFFE

Siemens brygger fra bønne til kopp.

Det er ingen snarvei til den perfekte espresso eller cappuccino. Vil du ha innovasjon og enkelhet i en maskin? Da vil du finne riktig produkt i Siemens sine helautomatiske innebygde espressomaskin.

ALLTID STRÅLENDE RESULTATER

Siemens får toppkarakterer i tørkeevne.

Zeolith®-tørking absorberer fuktighet og omdanner den til varmeenergi. Resultatet er raskere og mer effektiv tørking med lavere energiforbruk. Zeolith®-tørking gjør også at plast tørker bedre. Det er oppvask på høyeste nivå.

Les mer

NYT MATEN LENGRE

hyperFresh holder maten frisk lenger.

Ferske ingredienser er en forutsetning for god mat. Siemens-kjøleskap har forskjellige friskhetssystemer, som gjør det enkelt og fleksibelt å holde maten frisk. Derfor kan du alltid glede deg over maten, uansett når du har tid til å handle.

Les mer

GJØR DITT HJEM SMARTERE

Siemens hvitevarer kan fjernstyres.

Med Home Connect-appen kan du betjene Siemens hvitevarer fra din mobil eller nettbrett. Få en mengde spennende muligheter. Du kan få en SMS fra ovnen når middagen er klar, eller send din yndlingsoppskrift til ovnen via Home Connect appen.

Les mer


FINN DE RIKTIGE HVITEVARENE TIL DITT KJØKKEN

Hvitevarer er en viktig del av det nye kjøkkenet ditt. De skal samsvare med dine behov og passe perfekt inn i kjøkkendesignet som du har valgt. Besøk din HTH-butikk og få profesjonelle råd om hvitevarer og kjøkkendesign fra våre kjøkkeneksperter.