Hvilke kjøkkenskap skal jeg velge?

Kjøkkenskap er fundamentet i kjøkkenet, og det er alfa og omega for hverdagen at de er innredet riktig. Derfor handler innredningen og valget av kjøkkenskap om dine behov, og om å finne en balanse mellom design og funksjonalitet. Bli guidet til ditt valg av kjøkkenskap.

Få hjelp til å finne
dine nye kjøkkenskap

Et nytt kjøkken krever mange valg. Hos HTH står vi
klare til å hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene.

Avtal et gratis designmøte med en av våre eksperter,
som guider deg i alt fra kjøkkenskap til hvitevarer.

 

Utnytt plassen i kjøkkenet

Hvis kjøkkenet ditt er smått, eller du gjerne vil utnytte plassen best mulig, bør du overveie overskap eller toppskap som går helt opp til taket.

I stedet for uutnyttet plass mellom tak og skap får du nyttig oppbevaringsplass.

Slik får du plass i kjøkkenet

Base Black | HTH
Tendens Finér | HTH Art | HTH

Høyskap til kjøkken:
Ekstra oppbevaringsplass

Det er ingen tvil om at det romsligste kjøkkenskapet er et høyskap. I dag ser vi et stort behov for oppbevaring i kjøkkenet, fordi vi har flere kjøkkenmaskiner og mer kjøkkenutstyr enn tidligere.

Hvis du derfor har plass til et høyskap, er det den ideelle oppbevaringsløsningen. Her kan du enkelt oppbevare kjøkkenmaskinene dine, slik at de ikke tar opp plass på kjøkkenbenken, eller du kan bruke skapet til å integrere hvitevarene dine, så du får et enkelt og stilrent uttrykk i kjøkkenet.

Skapdører: Hvilket ytre kler ditt kjøkken?

Det er morsomt å designe kjøkken – spesielt de ytre designprosessene, men også her bør du tenke over bruk, vedlikehold og romstørrelse.

Noen fronter krever for eksempel mer vedlikehold og rengjøring enn andre. Hvis du har små barn, er det en god idé med fronter som er enklere å tørke over. Hvis kjøkkenet ditt er lite, kan du med fordel velge lyse farger, slik at rommet virker større. Tenk også over innredningsstilen i resten av hjemmet, og bruk den som referansepunkt.

Se vårt utvalg av kjøkkenfronter

Hvordan innreder du skapene dine?

Det er mange poster i kjøkkenbudsjettet, og det kan være en kunst å få drømmer og budsjett til å gå opp. Et sted der du kan spare penger, er ved å velge hyller i stedet for skuffer.

Hvis du velger høy-, topp- eller overskap, er det en ekstra god idé med hyller, fordi du likevel ikke får den fulle effekten av en skuff når den er oppe i høyden.

Dessuten er hyller også en fordel fordi du kan flytte rundt på dem alt etter behov. Da er du sikret at det er plass til den høye karaffelen og eskene med frokostblanding.

Finn mål på kjøkkenskapene dine

Legra | HTH
Base | HTH Legra | @salmonstreet | HTH

Skap oversikt og orden

Med uttrekksbrett kan du raskt og enkelt få en oversikt over hva du har i kjøkkenskapene dine, og det blir lettere for deg å finne de tingene du trenger. Overvei derfor om du skal ha uttrekksbrett i underskapene eller i høyskapet.

Når det gjelder skuffeinnredning, handler det igjen om å tenke behov for oppbevaring og oversikt.

Lær mer om valg av skuffer

Kom på besøk i butikken, og opplev det selv

Det kan være vanskelig å forestille seg akkurat hvilken løsning som best oppfyller dine behov.

Det kan være til stor hjelp å komme innom butikken og ta på materialene, se hvordan utstillingskjøkkenene er satt sammen – og ikke minst ta en uforpliktende prat med en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter.