Gi kjøkkenet en følelse av personlighet

Fleksibelt og transparent

Med FrameFlexID har vi et nytenkende oppbevaringssystem for dine favoritting på kjøkkenet. Både de flotte og personlige og de du ofte bruker når du er på kjøkkenet. Systemet består av en rekke metallarmer som kan henge eller stå, og en rekke tilbehørselementer i glass, kunststoff og hvitpigmentert ask som du kan sette sammen slik du vil.

FrameFlexID

Er et transparent oppbevaringssystem som du selv kan sette sammen og designe til kjøkkenet ditt – bruk den som en iøynefallende innredningsdetalj til det nye eller eksisterende kjøkkenet. Systemet består av en rekke metallarmer som kan monteres på veggen eller stå fritt, og en rekke tilbehørselementer i glass, kunststoff og hvitpigmentert ask.

HTH FrameFlexID®
HTH FrameFlexID®
HTH FrameFlexID®

Tidløst design med en industriell rå touch

Den lyse looken går aldri av moten - her vist i modell Trend Hvit Bøk. I dette åpne og velkomponerte kjøkkenet presenteres HTHs nye reolsystem - FrameFlexID. Et system som gir utallige funksjonelle løsningsmuligheter - og som samtidig sikrer oversikten.

Det lyse look går aldrig af mode – her vist i model Trend Hvid Bøg. I dette åbne
og velkomponerede køkken præsenteres HTHs nye reolsystem – FrameFlexID.
Et system, som giver utallige funktionelle løsningsmuligheder – og samtidig
sikrer overblikket.

Dansk design
på sitt beste

HTHs nye modell Frame har allerede blitt en klassiker. Lekre former til glede for både øye og sinn. Lyst, lekkert og med en diskret stilsikker designvri. Legg merke til HTHs elegante CoffeeID nederst til høyre på bildet - den optimale skapløsningen for espresso-maskinen - og FrameFlexID-elementet på bordet - det nyeste bidraget til HTHs serie med nyskapende produkter som gjør kjøkkenet ditt til noe helt spesielt.

HTH FrameFlexID®
HTH Frameflex
HTH Frameflex
HTH FrameFlexID®