Prisvinnende design

Sound ID var en av vinnerne av Red Dot Award i kategorien Product Design Design i 2015. Med 4928 innovative firmaer og 1994 deltagere fra 56 land i 2015, er Red Dot Award Product Design den største, mest anerkjente og internasjonale produktkonkurransen i verden. En internasjonal jury gir prisen utelukkende til produkter som skiller seg ut fra sammenlignbare produkter på grunn av god design eller innovative karakter.

Les mer om Red Dot her

Focus | HTH

Kjøkkendesign og musikk i skjønn forening

Hvis du liker å høre på musikk når du lager mat og koser deg på kjøkkenet, har HTH en god nyhet: Sound ID-modulen. HTHs Sound ID er en slank og elegant lydenhet som er utviklet spesielt for å gi god lyd på kjøkkenet. Sound ID-modulen er i tillegg designet slik at den passer perfekt til HTHs kjøkkener. Bruk den med et nettbrett eller en smarttelefon – og du er sikret god musikk på kjøkkenet i super lydkvalitet. Sound ID-en kan selvfølgelig både integreres i det eksisterende kjøkkenet og i et nytt HTH-kjøkken.

Detaljer om HTHs Sound ID

  • Sound ID-modulen har et sett skjulte magneter, slik at det er lett å fjerne fronten og montere den igjen, når du skal rengjøre enheten.
  • Du kan velge mellom fronter i to farger: Sølv og hvit
  • Sound ID-en kan tilpasses overskap i to høyder: 57,6 cm og 70,4 cm.
  • Forsterkeren i høyttaleren er en High PSRR closed loop class D. Den yter 15 W til diskanten og 15 W til de to bassenhetene (RMA og 0,05 % THD)
  • Sound ID-en bruker Opalums patenterte Actisonic®-teknologi

Enkel funksjon

HTHs Sound ID bruker den nyeste generasjonen av Bluetooth for å levere den best mulige lydgjengivelsen. Bluetooth er den mest utbredte teknologien for streaming av musikk og lyd, og de aller fleste enheter som brukes til å spille av musikk digitalt, støtter Bluetooth.

Derfor kan hvem som helst bruke smarttelefon, nettbrett, datamaskin osv. til å høre musikk via HTHs Sound ID. Det er enklest å styre musikken fra enheten som brukes, men du kan også justere lydstyrken og sette Bluetooth-enheten på standby med én enkelt knapp foran på Sound ID-en.

SoundID movie
HTH Sound ID
Sound ID - reddot award 2015

Perfekt lyd

Sound ID-modulen er utstyrt med to 3-tommers basshøyttalere og én 1-tommers diskanthøyttaler.Høyttalerens tekniske design sørger for svært god spredning av lyden og enestående jevn respons på alle plan. Det betyr at lydopplevelsen – i motsetning til mange andre høyttalere – er enestående uansett hvor på kjøkkenet du befinner deg. Dette er et stort pluss, da de fleste beveger seg mye rundt på kjøkkenet når de for eksempel lager mat.

Sound ID

Vårt kjøkken, en herlig symfoni

Vi elsker lekkert boliginteriør. Vi var enige om at vårt nye kjøkken skulle utstråle stil og kvalitet. Vi føler at resultatet har blitt en fin balanse mellom avstemt design, smarte detaljer og lekre materialer. En favoritt er Sound ID-en, som vi fant hos HTH. Med den og et nettbrett eller en smarttelefon kan vi ha musikk på kjøkkenet når vi lager mat og koser oss.