Ekstra plass – når behovet er der

Spiseplass på kjøkkenet eller ikke? Det kan være en vanskelig avgjørelse. Kanskje kan du skvise inn et bord, men resultatet kan bli at det blir vanskelig å bevege seg rundt i kjøkkenet.

Behovet for et bord kan også variere. For eksempel hvis du har delt omsorg for barn. Stikkordet er "fleksibilitet", og dette er en viktig faktor i innredningen av kjøkkenet.

Med det smarte folde-ned-bordet TableID oppnås full fleksibilitet. Dermed kan du utnytte plassen på kjøkkenet optimalt. Når bordet er oppe, er det romslig plass til å bevege seg og jobbe på kjøkkenet. Når du folder det ned, har du god plass til å sitte, spise eller jobbe.

TableID movie

Table ID-bordet er utrolig enkelt å ta i bruk.

Trekk bare platen ned, og vips så er bordet klart. Du slipper å stramme skruer eller montere noe som helst. Finn frem stolen eller taburetten og sett deg til rette. Etterpå er det bare å rydde bordet og folde det opp igjen. 

Oppbevaringsrom

Folde-ned-bordet har et oppbevaringsrom som kommer til syne når bordet foldes ned. Her er det plass til for eksempel glass og tallerkener, eller dekorative og flotte bruksting. 

HTH
HTH
HTH

En lekker detalj

En flott oppbevaringslomme i lær med fire gode rom er festet foran på folde-ned-bordet. De fire rommene er svært praktiske. De kan brukes til dekorative ting som skaper stemning, og til mer praktisk oppbevaring av ting som brukes til daglig på kjøkkenet, for eksempel krydderurter. 

Kjøkken til to personligheter

Slik livet mitt ser ut nå, må kjøkkenet oppfylle forskjellige behov. Det tenkte jeg mye på da jeg skulle renovere kjøkkenet.

Jeg har min datter annenhver uke, og jeg ville gjerne ha en løsning som også har plass til henne, slik at vi kan tilbringe tid sammen på kjøkkenet. Samtidig vil jeg gjerne ha et kjøkken som ikke er overfylt og vanskelig å komme seg rundt i. Den perfekte løsningen fant jeg i HTHs folde-ned-bord (Table ID).

Det fungerer både som en stilig tavle, oppbevaring, og viktigst av alt, som et bord som datteren min kan sitte ved. Nå kan vi prate om løst og fast mens jeg lager mat. Vi kan også spise på kjøkkenet hvis vi vil det, og når jeg folder bordet sammen igjen, har jeg igjen et flott og romslig kjøkken.

 

HTH