Worktop ID Red dot

Prisvinnende design

WorkTop ID var en av vinnerne av Red Dot Award i kategorien Product Design Design i 2015. Med 4928 innovative firmaer og 1994 deltagere fra 56 land i 2015, er Red Dot Award Product Design den største, mest anerkjente og internasjonale produktkonkurransen i verden. En internasjonal jury gir prisen utelukkende til produkter som skiller seg ut fra sammenlignbare produkter på grunn av god design eller innovative karakter.

Les mer om Red Dot her

Ekstra benkeplass når du trenger det

Mange ønsker seg mer benkeplass på kjøkkenet. Det gjelder spesielt for små kjøkken, der behovet for oppbevaringsplass til kjøkkenting og matvarer ofte får prioritet fremfor større benkeplate.

Dette problemet har HTH løst med den nye WorktopID. Dette er et element på hjul som kombinerer oppbevaring og benkeplate i én og samme løsning. Når du har behov for mer benkeplate, trekker du bare ut elementet. Det gir faktisk så mye bordplass at det også kan brukes som spise- og arbeidsplass.

WorktopID er også en opplagt løsning for de som helt bevisst ønsker et lite kjøkken, fordi de hovedsakelig lager mat til seg selv og ønsker å prioritere plass til andre ting.

HTH

Praktisk oppbevaringsplass

WorktopID-modulen rommer to bakker med plass til kjøkkentingene dine. I bunnen av skapet er det god plass til ting som tar stor plass. Kjøkkenmaskiner, kanner og lignende. På den måten har du enkelt tilgang til skapets innhold.

En del av kjøkkenets helhet

Det er ikke mulig å se hva som gjemmer seg bak døren når WorktopID-modulen ikke er i bruk. Modulen er fullstendig integrert i kjøkkendesignen, og det er en del av elegansen ved denne funksjonelle nyskapningen.

HTH
HTH

Min sans for funksjonell design

Min jobb som fotograf er en lidenskap som tar nesten all min tid. Jeg er nok mer på jobb enn hjemme i leiligheten min.

Da jeg skulle innrede kjøkkenet, prioriterte jeg å beholde den åpne, stilrene looken. Mange tror at jeg liker minimalistisk design fordi jeg er halvt japaner. Men det er også en prioritering at kjøkkendesignen er kompakt, med vekt på stilrenhet og funksjonalisme. For jeg lager oftest bare mat til meg selv.

Jeg liker spesielt godt TableID-modulen som jeg fant hos HTH. Når jeg trenger ekstra benkeplass, trekker jeg bare ut skapet. Det er genialt når jeg for eksempel har gode venner på middag.

WorktopID movie