CORNER MOVE ID

Du er her: Hjem / Kjøkken / Smarte hvidevareløsninger / CornerMoveID

INNOVATIVT KJØKKENHJØRNESKAP

CornerMoveID er en ny type hjørneskap til kjøkkenet ditt, som på en effektiv måte utnytter plassen i hjørnet under kjøkkenbenken. Skapet senkes og heves lett på kontakten ved benkeplaten og har innebygd lys og stikkontakt.

Cornermove | HTH

Med CornerMoveID er juicemaskinen din ute av syne når skapet er senket, men ved et trykk på kontakten har du den like for hånden.

Utnytt plassen

CornerMoveID er den nye løsningen for å utnytte hver eneste centimeter i kjøkkenet ditt.

Det kan ofte være vanskelig å installere kjøkkenhjørneskap på en optimal måte. Ved å bruke CornerMoveIDs heve- og senkefunksjon får du full tilgang til innholdet i hjørneskapet, og det er en innovativ løsning som skaper en wow-effekt.

Skapet bruker dessuten kun plassen i hjørnet. Du kan derfor ha skap på begge sider av hjørnet i motsetning til andre hjørneskapsløsninger.

Det perfekte skjulestedet

Svært mange av kjøkkenmaskinene våre samler støv i skap fordi det er litt besværlig å få dem løftet frem i lyset og brukt.

Med CornerMoveID kan du ha mikseren ute av syne, og enkelt heve den opp av benkeplaten når du skal bruke den.

Det samme kan du gjøre med juicemaskinen og brødristeren din. Eller hva med å innrede et skjult barskap som kan avsløres når det er tid for fest?

Cornermove | HTH

CornerMoveID har en innebygd stikkontakt som gjør det enkelt å koble den til en kjøkkenmaskin når skapet er hevet opp fra hjørnet.

Løs hjørne-utfordringene

Kjøkkenhjørner kan ofte være en utfordring når du skal innrede kjøkkenet ditt på en smart måte. Heldigvis finnes det flere løsninger.

Karuseller gir en god tilgang til innholdet i hjørneskapet, og det samme gjør et hjørneskap med LeMans-uttrekk. Her kommer hyllene glidende ut til deg, så hele innholdet i hjørneskapet blir tilgjengelig.

Velg de rette kjøkkenskapene
Kategori | Køb online | HTH

Kjøkkenhjørneskap med LeMans-uttrekk.

  

FÅ HJELP TIL HJØRNESKAPET

Hvis du planlegger et kjøkken med en vinkelløsning og dermed et hjørne, kan CornerMoveID være akkurat den løsningen som på en perfekt måte kombinerer design og funksjonalitet.
  • Besøk din HTH-butikk og få veiledning fra en av de dyktige kjøkkenekspertene våre. Her kan du også se og høre om alle de andre spennende løsningene til innredning av hjørneskap.
Cornermove | HTH
HTH Expert
HTH Expert
Cornermove | HTH

  

New York | Tendens | HTH

Design for alle kjøkken

Du kan velge CornerMoveID uansett hvilken kjøkkenmodell og hvilke skapdører du ønsker. Det samme gjelder for alle de andre innovative løsningene til innredning av hjørneskap.

Finn din kjøkkenmodell