Table ID

Du er her: Hjem / Kjøkken / Smarte kjøkkenløsninger / Table ID

SAMMENLEGGBART KJØKKENBORD
UTNYTT PLASSEN OPTIMALT

Med det smarte sammenleggbare bordet Table ID får du muligheten til å utnytte plassen i selv det minste kjøkkenet. Når bordet er oppe, er det god plass til å komme rundt og til å arbeide i kjøkkenet. Når du legger det sammen, har du det perfekte kjøkkenbordet eller en god arbeidsplass.

EKSTRA PLASS NÅR DU TRENGER DET

Behovet for bordplass kan variere hvis du har delebarn, gjester på besøk eller tar en arbeidsdag hjemme.


Kodeordet bak TableID er «fleksibilitet», og det kan komme godt med når du innreder kjøkkenet ditt.

Få flere råd om spiseplass

GJØR HVERDAGEN ENKLERE

TableID er utrolig lett å bruke. Platen trekkes bare ned, og så har du det perfekte kjøkkenbordet.


Man trenger ikke å stramme noen skruer eller montere noe for å få det til å fungere. Du trenger bare å finne frem en stol og sette deg ved det sammenleggbare kjøkkenbordet ditt.

TableID | HTH
TableID | HTH

EKSTRA OPPBEVARINGSPLASS

Det sammenleggbare bordet er kombinert med et oppbevaringsrom som kommer til syne når bordet er slått ut. Her er det plass til glass og tallerkener eller dekorative og flotte bruksting.


Foran på det sammenleggbare bordet kan du montere en oppbevaringslomme med fire gode rom som også er synlige når bordet er klappet opp.

TableID | HTH
TableID | HTH

KJØKKEN FOR TO PERSONLIGHETER

Slik livet ser ut akkurat må, må kjøkkenet mitt kunne oppfylle flere behov. Det tenkte jeg mye over da jeg skulle pusse opp kjøkkenet.

Jeg har datteren min annenhver uke, og jeg ville gjerne finne en løsning med plass til henne, slik at vi også kan tilbringe tid sammen i kjøkkenet. Samtidig ville jeg gjerne ha et kjøkken som ikke er overfylt og vanskelig å komme rundt i. I HTHs Table ID fant jeg en perfekt løsning.

Det fungerer både som en kul tavle, oppbevaring, og viktigst av alt, som et sammenleggbart bord der min datter og jeg kan sitte. Nå kan vi snakke sammen mens jeg lager mat. Vi kan også spise i kjøkkenet hvis vi får lyst, og når jeg feller opp bordet, har jeg igjen et vakkert og romslig kjøkken.

  


Kjøp TableID på nett

Table ID Oppbevaringslomme (som vist på foto)

Table ID Oppbevaringslomme (som vist på foto)

Gjeldende pris: 786,25 NOK inklusive moms

  

HTH
WorktopID | HTH Smarte køkkenløsninger | WorktopID | HTH GO

UTTREKKSBENK I KJØKKENET

I små kjøkken er benkeplassen ofte begrenset. Med WorktopID får du ekstra benkeplass i form av et sammenleggbart bord som kan trekkes frem under den eksisterende benkeplaten.

Les mer om WorktopID

HVA SLAGS KJØKKEN DRØMMER DU OM?

Uansett hva slags kjøkken du drømmer om, kan du innrede det slik at du utnytter plassen optimalt.

Bruk våre kjøkkeneksperter som sparringpartnere under hele innredningsprosessen og utnytt deres erfaring med løsninger som fungerer i hverdagen.

Hvis du avtaler et gratis designmøte på nett, er du sikker på at vi har god tid til å vise deg mulighetene.

Avtal et designmøte her