ÅPENT KJØKKEN MED PLASS TIL FAMILIELIVET

Da familien Møller tegnet drømmehjemmet sitt, sto ønsket om et åpent kjøkken med plass til familieliv øverst på ønskelisten. Se resultatet, og hør om valgene deres underveis.


PÅ BESØK I NYBYGGET

Mette Møller og familien hennes flyttet inn i sitt nybygde H-formede hus i 2020. Eneboligen er 175 kvadratmeter stor med 60 kvadratmeter garasje og ligger i et nytt boligområde i det naturskjønne Sønderjylland.

Du kan se flere bilder av familiens vakre hjem på Instagram-profilen: 

@the.secret.one_by_m

Base Green & Focus White | HTH
Base Green | HTH Base Green | HTH

ALLE GODE TING ER TRE

Da frontene til det nye kjøkkenet skulle velges, hadde familien Møller mange forskjellige ideer. De begynte med et helt grått kjøkken, men det fungerte ikke. Deretter fikk de tegnet en kombinasjon av tre og grønt, som heller ikke traff helt blink.

Sluttresultatet ble en kombinasjon av Base Fenix Laminat Grønn og Focus Hvit med VH-7-grepsspor. Det valget er familien glad for. «De grønne frontene skaper en varm stemning til det åpne kjøkkenet», forteller Mette og fortsetter: «Fargen skifter i lyset, slik at de ofte ser mer grå enn grønne ut. Det gjør uttrykket veldig levende».

Modellen Base fås i 6 matte farger og har den store fordelen at materialet er robust samtidig som det er mykt å ta på.

Se alle kjøkkenmodellene

HAR DU OGSÅ EN KJØKKENDRØM?

Få drømmen tegnet på 24 timer – gratis og uforpliktende.

Det eneste du trenger å gjøre, er å ta bilder av det nåværende kjøkkenet ditt og lage en grovskisse av rommet med mål. Når du har sendt det til oss, tegner vi ditt nye kjøkken i 3D. Du får tegningen via e-post innen 24 timer.

SKAPVEGG MED UNIK DETALJ

Familien Møllers skapvegg er en unik detalj i det åpne kjøkkenet. Skapene er trukket 6 cm ut fra veggen, og avslutningsvis rammet inn med en svart list.

Designmessig gir det en grafisk 3D-effekt som gjør den åpne kjøkkeninnredningen helt unik.

Funksjonelt betyr det at det blir plass til ventilasjon uten at man trenger å montere tradisjonelle lufteventiler i toppen og bunnen av hvitevarene.

Base Green & Focus White | HTH
Base Green & Focus White | HTH Base Green & Focus White | HTH

PLASS TIL HYGGE OG SAMVÆR

Den 246 centimeter lange kjøkkenøya er innredet med spiseplass til to personer. Her sitter barna ofte og hygger seg mens middagen blir tilberedt, og det er også her gjestene slår seg ned før en middag.

Kjøkkenøya er designet i modellen Focus Hvit og består av fire 60 centimeter brede skuffeskap på begge sider, avsluttet med en gavl i hvitt laminat.

De to grønne barstolene fant Mette på nettet. «Jeg hadde lenge søkt etter noen stoler, så da de to grønne HAY-stolene dukket opp, slo jeg til, og heldigvis passer de perfekt», forteller hun.

Få ideer til spiseplassen

BENKEPLATE I ETT LANGT STYKKE

Mette hadde fra begynnelsen av en idé om at benkeplaten under vinduene skulle være i ett langt stykke. «Jeg ville ikke ha en skjøt midt i benkeplaten. Det ser ikke fint ut», forteller Mette.

Med en lengde på hele 4 meter og 47 centimeter var det en utfordring. Løsningen ble en hvit laminatbenkeplate som er 3 cm tykk, og som kan leveres med presise mål.

Benkeplater i laminat gir deg mange muligheter når du vil skape den rette looken på kjøkkenet til en konkurransedyktig pris.

Finn din benkeplate i laminat

FINN INSPIRASJON TIL KJØKKENET

Det kan være vanskelig å finne det helt riktige kjøkkenet. Derfor har vi samlet en rekke kundehistorier som du kan bruke som inspirasjon. Se bildene, og les hvilke tanker familiene har gjort seg på veien mot drømmekjøkkenet.

GJØR SOM FAMILIEN MØLLER

Mette og mannen hennes fikk tegnet sitt åpne
kjøkken av en av kjøkkenekspertene våre. 
Det kan du også få.

Avtal et gratis designmøte. Du bestemmer
selv om du vil gjøre det i butikken, digitalt
eller om vi skal komme hjem til deg.