FUNKSJONELT DRØMMEKJØKKEN

Da Trine Glidov og Arne Molberg skulle designe det nye kjøkkenet sitt, reiste de Danmark rundt for å finne den rette leverandøren. Valget falt på HTH Lyngby, som hjalp paret med å designe sitt funksjonelle drømmekjøkken.

Case: Trine Glidov og Arne Molberg  | HTH

HER BOR:

Trine Glidov og Arne Molberg i sin totalrenoverte 260 m2 store villa i Annisse ved Helsinge.

Trine er medeier i ASICO, et sikkerhetsselskap lokalisert i Kolding. Arne er administrerende direktør i Kvadrat Softcells, som produserer akustiske himlinger.

Case: Trine Glidov og Arne Molberg  | HTH

"VI DESIGNET ALT SELV"

Da Trine og Arne begynte å renovere villaen sin, var nøkkelordene funksjonalitet, god plass og lys. Som et resultat ble kjøkkenet plassert i et tilbygg til det eksisterende huset, og fikk en imponerende takhøyde på fem og en halv meter.

Paret har selv tegnet alt i huset, helt ned til minste detalj. «Jeg jobber daglig med tegninger til kundene mine, så det å designe et kjøkken er ikke
nytt for meg», sier Trine, som ikke har noen designbakgrunn.

"Den grunnleggende ideen bak kjøkkenet er funksjonalitet. Den høyeste prioriteten var funksjonalitet, da jeg lager utrolig mye mat», sier hun. Med materialer som Corian, glødestål og Sort Eik, har paret lykkes med visjonen sin.

"Corian er vedlikeholdsfritt, og fingermerker synes nesten på Sort Eik. Glødestål er litt mer krevende, men er utrolig vakkert, og jeg elsker at det endrer seg og skaper en historie», sier Trine.


"VI HAR BESØKT NESTEN ALLE KJØKKENFORHANDLERE I DANMARK "

Paret gjorde grundig research før de valget falt på den eksklusive kjøkkeninnredningen.

«Vi har besøkt nesten alle kjøkkenforhandlere i Danmark – fra Hillerød til Herning – men det var Usman Akhtar fra HTH Lyngby som fikk oppdraget. Han lyttet, forsto og var sikker når jeg var i tvil. Så det var et supergodt opplegg for en gjør-det-selv-designer som meg», sier Trine.

"Vi møtte mange selgere som åpenbart ønsket å få gjennom altfor mye, og overselge. Det gjorde ikke Usman. Han lyttet til ønskene vi hadde, forsto ideene våre og kom opp med de siste detaljene, som brakte alt sammen for oss. Hans tilnærming var at det du ikke ser, trenger du ikke å bruke penger på. Det betydde at vi holdt oss til budsjettet», fortsetter Trine.

Case: Trine Glidov  | HTH
Case: Trine Glidov  | HTH Case: Trine Glidov  | HTH

Unikt benkeplate-design

Som alt annet i villaen, så har Trine selv designet vaskeøya. «Øya er et godt eksempel på balansen jeg synes design skal ha» sier Trine. Hun fortsetter «Ut mot allrommet er uttrykket helstøpt og robust, mens mot vinduene har den en helt lett stil».

Benkeplaten er i Corian, som er et eksklusivt materiale som er sveiset sammen, noe som gjør at skjøtene er usynlige. Dette gjør at du kan designe unike løsninger og få et sømløst resultat.

"Mange av kjøkkendesignerne vi snakket med i prosessen ønsket å overtale oss til å ha skap under benkeplaten for å utnytte plassen mot stuen, men heldigvis var jeg bestemt, og fikk det rene utseendet vi er så utrolig glade for i dag," sier Trine.

Les mer om Corian®

Planløsning med omtanke

Parets kjøkken er i åpent mot villaens stue, men samtidig elegant adskilt av kjøkkenets hevede takhøyde. Kjøkkenet er et tilbygg på det opprinnelige huset, og har utsikt over den praktfulle eiendommen.

Vaskeøya er plassert sentralt, vinkelrett mot høyskapveggen som har kjøkkenkrok og kjøle- og fryseskap. Innredningen gjør at det ikke er langt fra de forskjellige arbeidsstasjonene i det store kjøkkenet.

Trine hadde på forhånd forsket på den mest hensiktsmessige innredningen og sier: "Når vi er på kjøkkenet, går vi ikke i veien for hverandre. Det er plass til at vi kan være mange i gang samtidig. Det fungerer utrolig bra".

Få tips til kjøkkeninnredningen din

Case: Trine Glidov  | HTH
Case: Trine Glidov og Arne Molberg  | HTH Case: Trine Glidov  | HTH

Interiørdesign med personlige detaljer

Trine og Arne har innredet sitt funksjonelle kjøkken med en rekke vakre detaljer, som gir de rå rammene identitet og personlighet. De fikk verdifulle råd fra kjøkkeneksperten Usman Akhtar fra HTH Lyngby underveis i designprosessen.

"Jeg ønsket meg et tradisjonelt skap i hjørnet," sier Trine, men Usman sa at "Jeg måtte bli kjent med kjøkkenet mitt først. Jeg kunne alltid få et skap – med det var bedre å finne et unikt møbel som kunne gi rommet personlighet."

Få tips for industriell stil

"DET ER DET FINESTE KJØKKENET JEG NOENSINNE HAR MONTERT"

- René, HTH kjøkkenmontør

VIL DU GJØRE SOM TRINE OG ARNE?

Trine og Arne fikk sitt vakre kjøkken tegnet
av en av våre kjøkkeneksperter.

Du kan også få det. Kom ett skritt nærmere
drømmen din, og bestill et gratis designmøte.