Kjøkkenstudioet

Berit Nordstrand – lege, kokebokforfatter og influencer – skrev en detaljert ønskeliste før hun designet sitt nye HTH-kjøkken. Første punkt på listen var at det skulle være husets hjerte og samtidig fungere som filmstudio.
Se hvordan Berit kom i mål med kjøkkendrømmen sin.


PÅ BESØK HOS BERIT NORDSTRAND

Berit Nordstrand bor i Trondheims vakre gamleby sammen med sin mann og yngste datter. Det tradisjonelle trehuset, som hun har døpt «Casa Nordstrand», danner både rammen rundt familielivet og hennes profesjonelle liv som formidler av helse og livsglede.

Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH

@BNORDSTRAND

Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle hvordan man får mer livskvalitet ved å bruke små knep med stor effekt.

Hun er udannet lege, foredragsholder, influencer, forfatter og mor til seks. På Instagram-profilen @bnordstrand kan du se alle de spennende prosjektene som Berit Nordstrand er en del av.

 

Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH

«Jeg er en nerd og brukte mye tid på research før jeg fant den riktige kjøkkenleverandøren.»

- Berit Nordstrand

Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH
Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH

GRUNDIG KJØKKENRESEARCH

«Det er mye å tenke på når man vil realisere drømmen om et nytt kjøkken. Jeg har vært innom mange forskjellige kjøkkenfirmaer og vurdert løsningene deres. Jeg landet hos HTH fordi de kunne oppfylle ønskene mine», forteller Berit.

Da valget var tatt, fikk Berit tegnet kjøkkenet av HTHs kjøkkenekspert Nina Heie, som inspirerte og veiledet henne på hele kjøkkenreisen.

«Jeg føler at jeg har fått den aller beste veiledningen underveis», forteller Berit og fortsetter: «Jeg er svært fornøyd med de valgene jeg har tatt. Samarbeidet med Nina har vært trygt og godt. Hun har lyttet til ønskene mine og tegnet et kjøkken som er blitt hjertet i huset, hjemmekontor og et fint sted å være».

Finn din HTH-butikk

DET PERFEKTE KJØKKENSTUDIOET

Berit Nordstrands kjøkken er unikt fordi det ikke bare er et kjøkken, men også fungerer som studio når hun lager innhold til bl.a. Instagram, YouTube og sin egen blogg. Hver eneste dag inspirerer Berit sine mer enn 110 000 følgere til hvordan de kan leve et sunt liv uten å gå på kompromiss med livskvaliteten. Hun har dessuten over 2 millioner besøkende på bloggen sin hvert år.

PRAKTISKE LØSNINGER

Da kjøkkenet skulle innredes, var det et krav at Berit skulle kunne arbeide i kjøkkenet mens hun ble filmet. Løsningen ble en kokeøy der kjøkkenviften er integrert inn i kokeplaten. Det betyr at kjøkkenviften ikke er i veien for kameraet, og som en bonus har Berit fått massevis av oppbevaringsplass.

Det store vinkelkjøkkenet er dessuten fylt med løsninger som både er funksjonelle og vakre.

«Kjøkkenet må være praktisk, men det må ikke gå på bekostning av designen. Jeg vil ha orden i skuffer og skap, og løsninger som gjør arbeidet enkelt og rengjøringen rask», forteller Berit.

Få tips til kjøkkeninnredningen

«Jeg vil ha et kjøkken som gjenspeiler godt håndverk og gjennomprøvd kvalitet.»

Berit Nordstrand

GJØR SOM BERIT NORDSTRAND

Besøk din lokale HTH-butikk og få hjelp til å innrede
kjøkkenet ditt slik at det matcher dine ønsker og behov.

Kjøkkenekspertene våre står klare til å inspirere deg og
vise deg mulighetene.

MASSIVE TRELAMELLER OG FENIX LAMINAT

«Casa Nordstrand» er et tradisjonelt norsk trehus som Berit og familien hennes har innredet med en blanding av nye og gamle møbler. Da hun skulle velge fronter til sitt nye HTH-kjøkken, tok hun utgangspunkt i stilen.

«Jeg har et gammelt hus som er innredet med både nye og gamle møbler. Tre rammer på en fin måte inn husets sjel, og så tilfører det varme til innredningen», forteller Berit om valget av lamellfronten Nordic Spirit.

Til høyskap og overskap har hun valgt modellen Base Grønn, som har en robust overflate i Fenix Laminat.

«Når jeg filmer i kjøkkenet, må det ikke være gjenskinn fra frontene og benkeplaten. Base er matt i overflaten, og det er helt perfekt til arbeidet mitt», sier Berit og forsetter: «Det er også praktisk at Fenix Laminat er robust og at fettete fingre ikke sees. Det gjør livet i kjøkkenet mye enklere».

Opplev modellen Base

«Jeg trenger ikke å polere fingeravtrykk på benkeplater og skapdører hele tiden for å trives».

Berit Nordstrand

DEN PERFEKTE BENKEPLATEN

«Jeg stiller to krav til benkeplaten. Den må ikke reflektere lyset når jeg fotograferer og filmer i kjøkkenet, og den skal kunne tåle å bli brukt». Slik begynte Berit jakten på den perfekte benkeplaten til kjøkkenstudioet sitt.

Valget falt på en eksklusiv keramikkbenkeplate som fås med matt overflate, og som tåler varme gryter og flittig bruk.

Den robuste benkeplaten heter Dekton Radium og er i brune nyanser som matcher de massive trelamellene på underskapene perfekt.

«Rødbetesaft og gurkemeie lager ikke flekker på keramikkbenkeplaten. Det er svært praktisk når man bruker kjøkkenet sitt så mye som jeg gjør», forteller Berit Nordstand.

Se mulighetene med keramikk


«Kjøkkenet mitt er ikke bare et kjøkken. Det er et samlingspunkt og et sted der familie og gjester skal trives».

Berit Nordstrand

PRAKTISKE KJØKKENDETALJER

Berit Nordstrands kjøkken er innredet med en ekstra bred kjøkkenvask og en svart Quooker Flex.

«En ekstra bred vask gjør rengjøring av stekeplater og stekepanner til en lek, fordi vasken har plass til alt», forteller Berit og fortsetter «Jeg er også glad for at jeg valgte en Quooker som har kokende vann i tillegg til kaldt og varmt vann. Den blir flittig brukt til matlaging, en kjapp kopp te, rengjøring av skjærebrett, skålding av termokanner og så videre».

Få tips til valg av vask og armatur

INTEGRERT KJØKKENVIFTE

Når Berit Nordstrand filmer matlaging eller andre aktiviteter i kjøkkenet, for sine mange følgere på de sosiale medier, vil en stor, dominerende kjøkkenvifte være i veien. Derfor har hun valgt en kokeplate fra AEG med integrert kjøkkenvifte.

«Stekeos trekkes effektivt ned i kjøkkenviften, så jeg unngår at det kommer ut i rommet og setter seg i gardiner og møbler. Steking av bacon er blitt en drøm med betydelig mindre matlukt i huset etter vi har fått den integrerte kjøkkenviften», forteller hun.

Kjøkkenviften er tilkoblet en kanal i gulvet som går ut i det fri, og stekeosen blir derfor ledet ut av rommet. Hvis maten koker over, har kjøkkenviften en innebygd oppsamler som er enkel å tømme etterpå.

Få tips til valg av kjøkkenvifte


«Jeg elsker at kombiovnen har et spesielt heveprogram og et bakeprogram med damp. Det gir luftige brød med ekstra sprø skorpe.»

Berit Nordstrand

Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH
Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH Berit Nordstrands HTH-kjøkken | HTH

BRUKERVENNLIGE HVITEVARER

Da Berit skulle velge hvitevarer til kjøkkenet, hadde hun flere krav som de måtte oppfylle:

«Jeg vil ha hvitevarer som er vakre å se på, men det viktigste er brukervennlighet, og at de har de funksjonene som jeg trenger», forteller Berit.

Valget falt på AEG, som er kjent for sine elegante kvalitetsprodukter og hvitevarer med flere funksjoner.

Dampovnen bruker Berit flittig når hun lager mat til familien på 8. «Tidligere hadde jeg min egen SousVide der jeg tilberedte kjøtt, skalldyr og grønnsaker, men den nye dampovnen har et innebygd SousVide-program, så jeg har kvittet meg med en av de plasskrevende kjøkkenmaskinene», forteller Berit Nordstrand.

Se mulighetene med AEG

SE HVA ANDRE KUNDER HAR VALGT

Hvis du drømmer om et nytt kjøkken, kan du finne massevis av inspirasjon i hva andre har valgt. Se våre mange kundehistorier, og finn ideer til ditt eget kjøkken.

FÅ EN TEGNING OG ET
UFORPLIKTENDE TILBUD
FOR DITT EGET KJØKKEN

Besøk din lokale HTH-butikk og få hjelp til å innrede
kjøkkenet ditt slik at det matcher dine ønsker og behov.

På et gratis designmøte snakker vi om dine ønsker, behov
og budsjett, slik at vi etterpå kan tegne
kjøkkenet ditt og gi deg et uforpliktende tilbud.