KREATIVT MATVERKSTED HOS @SALMONSTREET

Varme nyanser, spennende materialvalg og godt håndverk tilført uante mengder kreativitet. Det er Trine Trøstrup Darrés – alias Salmon Street – drømmekjøkken fra HTH.

Trine Trøstrup Darrés | @salmonstreet | HTH

@salmonstreet

Bak Salmon Street gjemmer frisør, makeupartist og stylist Trine Trøstrup Darré samt tømrer og komiker Anders Nielsen seg.

I 2017 vant de Boligmagasinets pris «Årets Boligstylister» etter renoveringen av sin daværende leilighet. Det kreative paret har dessuten deltatt i de danske TV-programmene 3xbeliggenhed og Mesterskaberne.

Det nåværende prosjektet er en gammel prestebolig som ligger i Valby, som Trine og Anders overtok i 2018. Du kan følge renoveringsprosessen på @salmonstreet.

Trine Trøstrup Darrés | @salmonstreet | HTH

«Anders og jeg gjør det vi synes er spennende og nytenkende – og det skal helst ikke være noe du har sett 100 ganger før.»

Trine

Velkommen til den gamle presteboligen i Valby. Kreativ lekeplass og hjem for Trine og Anders, som er i gang med totalrenoveringen av drømmehuset for andre år.

Paret bor i huset mens de renoverer og dokumenterer hele prosessen på Instagram-profilen @salmonstreet. Og nå har de kommet til kjøkkenet:

«Vi har planlagt og tegnet på kjøkkenet i nesten 2 år ut fra rommets innredning, og hva vi gjerne vil ha av funksjoner i rommet», forteller Trine, og fortsetter: «Vi ønsker ikke et ‘vanlig’ eller klassisk kjøkken. Vi vil ha vår egen løsning og fortolkning av hva det riktige kjøkkenet er for oss.»

Visjonen for kjøkkenet er klar. Det skal være et varmt og stemningsfylt matverksted med lekre detaljer og industrielle undertoner.

«Når du velger en blank benkeplate som denne, krever det kanskje en litt grundigere rengjøring. Men fy fabian, det jo så pent!»

Trine

SETT STANDARDEN MED INNVENDIG FINER

Trine og Anders har valgt å få finert alle skapene sine innvendig med Harmony Dark.

Innvendig finer er en eksklusiv detalj som skaper en eksklusiv look når du åpner skuffer og skap. Den hvite standardløsningen fungerer godt til lyse kjøkkener, men velger du skapdører av tre, er innvendig finer detaljen som setter prikken over i-en.

For å skape en flott helhet har det kvalitetsbevisste paret valgt samme trefiner til soklene og som skille mellom skapene.

Opplev Harmony Dark

HOLD OVERSIKTEN MED ET MOODBOARD

Det er mange valg som må tas når du står midt i en stor renoveringsprosess. Trine har laget et moodboard for å få oversikt over fargevalgene og materialene i parets kommende kjøkken.

«Et fysisk moodboard kan hjelpe deg med å få tilbake overblikket, når du har tusen tanker i hodet rundt stemning, farger og materialer», forteller Trine.

Slik lager du ditt eget moodboard

GJØR SOM TRINE OG ANDERS

Trine og Anders brukte HTHs kjøkkeneksperter
til å få tegnet drømmekjøkkenet. Det kan du
også gjøre.

Vårt dyktige personale står alltid klar til å
hjelpe og gi deg råd om hvilke muligheter du har.


«Arbeidstrekant på et kjøkken? Det er ikke noe jeg personlig synes bør styre hele måten vi tenker kjøkken på.»

Trine

Legra | @salmonstreet | HTH
Focus Clay | @salmonstreet | HTH Legra | @salmonstreet | HTH

LEKKERT SKUFFEDESIGN

Trine og Anders har valgt å innrede den ene siden av kjøkkenøyen med 100 cm brede antrasittgrå Legra-skuffer.

I noen skuffer har paret valgt innvendige bakker hvor de kan ha bestikk og servise, mens andre skuffer kan romme høyere ting.

«Jeg finner ut hvor det er smartest å ha de forskjellige tingene etter hvert som vi kommer oss på plass på kjøkkenet. Det er ikke noe jeg har planlagt på forhånd, og jeg flytter hele tiden rundt på ting», forteller Trine.

Som tilbehør til Legra-skuffesystemet finnes det en rekke fleksible rammer og innsatser som kan hjelpe med å organisere skuffene.

Innred skuffene dine best mulig

UTNYTT PLASSEN MAKSIMALT

Trines og Anders’ kjøkken er innredet med en stor kjøkkenøy som står vinkelrett på kjøle- og fryseskapet. Utfordringen med en skapdør som ikke kan åpnes, er løst på en genial måte med et skap som har LeMans-uttrekk.

LeMans-uttrekket er to hyller som «dreier» ut av skapet når du trekker i dem. Det gir deg god oversikt over innholdet og utnytter plassen som ellers ikke er enkel å komme til.

Løsningen brukes som regel til å utnytte plassen i et hjørne best mulig, men Trine og Anders så muligheten til å bruke LeMans-uttrekket på en ny måte.

Se hvilke kjøkkenskap som finnes


SALMON STREETS FEM BESTE TIPS

> Få prøver på fargene og materialene du som du vurderer, og lag et moodboard hvor du kan se om tankene dine fungerer i virkeligheten.

> Snakk med en kjøkkenekspert som kan komme med ideer og løsninger du ikke har tenkt på selv.

> Vurder grundig hvordan du bruker kjøkkenet ditt, og ikke bli fastlåst i «vaner», kjøkkentrekanter og andres velmenende råd. Det er ditt kjøkken, og det skal funke for deg.

> Research! Det finnes så mange flotte materialer og løsninger, så bruk tid på å finne det som er perfekt til ditt prosjekt.

> Bruk kreativiteten, og tenk på annerledes løsninger. Hvem sier at kokeplaten og vasken ikke kan være på hver sin side av kjøkkenøyen, hvis det fungerer for deg?

SE HVA ANDRE KUNDER HAR VALGT

Det er fint med inspirasjon og gode råd fra andre når du skal velge et nytt kjøkken. Gå på oppdagelsesferd i de mange kundehistoriene, og bli inspirert av ideene til ditt eget kjøkken.

VIL DU GJØRE SOM
TRINE OG ANDERS?

Avtal et uforpliktende designmøte med en
av våre dyktige innredningseksperter og
bli inspirert til hvordan du kan få et
nytt kjøkken.