Garanti

25 års garanti

Det skjer noe på kjøkkenet hver eneste dag. Skapdørene åpnes og lukkes utallige ganger. Skuffene trekkes ut og skyves inn igjen, gang på gang. Det kreves kvalitetsmateriale og -deler for å sikre at alt går glatt og knirkefritt år etter år. Vi gir derfor 25 års garanti på skuffesider og skinner, hengsler og trådvarer samt tilhørende skinner og metallbeslag. Garantien omfatter ikke avfallssystemer, hvitevarer, gassdempere, blandebatterier og elektriske enheter.

5 års garanti

Vi gir deg fem års garanti på kjøkkenet, badet og garderoben. Skap, benkeplater, vasker, blandebatterier (garanti mot drypp), håndtak, soft-push, LED-belysning og spotter for innbygning dekkes av garantien.

2 år på resten

Du får to års garanti på de øvrige delene til badet, garderoben og kjøkkenet, for eksempel harde hvitevarer og fritthengende lamper. Rettighetene du har som forbruker i henhold til Forbrukerkjøpsloven blir på ingen måte begrenset.

Inneklimamerket – Et inneklima du kan være trygg på

Inneklimamerket administreres av det danske Teknologisk Institutt, og sikrer at de testede materialene oppfyller strenge krav til avgasser og luktavgivelse. Disse kravene gjør at materialene ikke påvirker inneklimaet eller helse og velvære.