Benkeplater i laminat

Benkeplater i laminat finnes i utrolig mange forskjellige design og former - og så er prisen svært konkurransedyktig. Dessuten er en benkeplate i laminat lett å vedlikeholde og veldig slitesterkt.

Se det store utvalget av benkeplater i laminat til gjør-det-selv kjøkkenet. De fås i nydelige farger og design samt den høye kvaliteten du kjenner fra HTH.

Sense | HTH

Tilpass utvalget etter:

Tilpass utvalget etter:

Bredde

Laminat kantliste til benkeplater (365 cm)

Laminat kantliste til benkeplater (365 cm)

Gjeldende pris: 163,75 NOK inklusive moms
Laminatbänkskiva 306,2 cm med 3 likadana sidor

Laminatbänkskiva 306,2 cm med 3 likadana sidor

Gjeldende pris: 1 420,00 NOK inklusive moms
Laminat kantliste til benkeplater (65 cm)

Laminat kantliste til benkeplater (65 cm)

Gjeldende pris: 40,00 NOK inklusive moms
Rengjøringssett for laminat - verktøy til benkeplaten

Rengjøringssett for laminat - verktøy til benkeplaten

Gjeldende pris: 127,50 NOK inklusive moms

Gjør Det Selv HTH = HTHs velkjente kvalitet

E-uttak til benkeplate

E-uttak til benkeplate

Gjeldende pris: 1 145,00 NOK inklusive moms

Benkeplater i laminat til ditt kjøkken

Slitesterk kvalitet og et bredt utvalg gjør benkeplater i laminat til et populært valg på kjøkkenet. Benkeplater i laminat er lett å matche med kjøkkenskapene dine, siden du alltid kan finne et design som passer til kjøkkenet ditt. Samtidig er du sikret en budsjettvennlig benkeplate, som ikke skades av daglig bruk.

Skap en flott sammenheng mellom alle overflatene på kjøkkenet, eller la de billige laminatbenkeplatene være i kontrast med fargene på dine over-, under- og høyskap.

Kombinér en naturlig look med slitesterk kvalitet

Er du ute etter en naturlig look, men ønsker en sterk overflate, er benkeplater i laminat det rette valget. Du kan for eksempel få billige benkeplater i laminat som ligner benkeplater i massivt tre eller solid marmor.

Benkeplate til det moderne liv

Når tiden er en mangelvare, og behovet for vedlikehold skal holdes til et minimum, er benkeplater i laminat et godt valg. Rengjør laminatbenkeplatene dine med vann eller vanlige rengjøringsmidler. Den harde overflaten gjør det lett å fjerne de fleste flekkene. Det sparer deg for å måtte bruke mange timer til rengjøring. Våre benkeplater i laminat gir deg en hygienisk løsning som ikke krever mye vedlikehold – bordplaten er derfor designet for det moderne liv.