BENKEPLATER I MASSIVT TRE

En massive trebenkeplate er en kvalitetsbenkeplate, hvor holdbarheten er helt på topp. Den massive benkeplaten fås i flere tresorter her i HTH-butikken. Velg f.eks. mellom ask, bøk, eik og mahogni.

Du kan kjøpe trebenkeplaten med god samvittighet fordi alle trebenkeplater fra HTH er FSC®-merket og kommer fra bærekraftig skogbruk. Husk et vedlikeholdssett slik at benkeplaten din i massivt tre holder seg fint i mange år.

Massive træbordplader fra HTH

Tilpass utvalget etter:

Tilpass utvalget etter:

Ingen tilsvarende produkter funnet

Trebenkeplater til ditt kjøkken

Tre går aldri av moten. Få en vakker benkeplate i tre, som er en sikker vinner for ethvert hjem. Trebenkeplater gir kjøkkenet ditt et harmonisk og naturlig utseende, og de er enkle å tilpasse til stilen på kjøkkenskapene dine.

Treets varme og behagelige utseende bidrar positivt til atmosfæren på kjøkkenet ditt. Inviter naturen inn i kjøkkenet ditt med våre trebenkeplater som kan fås i ask, øk, eik og mahogni.

Naturlig vakre trebenkeplater

Trebenkeplater blir kun vakrere med alderen. Det levende naturmaterialet gjør at benkeplater i tre endrer seg med tiden og får sitt eget unike look. Hverdagsbruk og sollys gir trebenkeplatene dine liv og personlighet, med vakker og sjarmerende patina som vitner om at her leves livet.

Vedlikehold av benkeplater i tre

Det er lettere å vedlikeholde trebenkeplater enn det mange tror. Du kan gjøre den daglige rengjøring med en fuktig klut, eventuelt tilsatt et mildt vaskemiddel. Bruk våres anbefalte pleiesett og benkeplateolje regelmessig for å holde trebenkeplaten pen.

Slip ned benkeplaten hvis du oppdager skrammer og riper i trebenkeplaten. Det bevarer den vakre overflaten og får benkeplaten til å se ut som ny. Finn pleiesettet og benkeplateoljen på denne siden.

Se våres benkeplater i laminat hvis du ønsker en flott benkeplate som er mer vedlikeholdsfri.