Lister og beskyttelsesplater

Kjøp lister og beskyttelsesplater til kjøkkenet her i HTH-butikken. Få et pent resultat ved å bruke listen som en siste finish mellom benkeplaten og veggen. Listene sørger også for at smuss og matrester ikke sniker seg inn mellom bordplaten og veggen.

En beskyttelsesplate beskytter veggen mot sprut fra mat og væsker. Bruk beskyttelsesplaten bak komfyren eller kjøkkenvasken.

Lister og stænkplader fra HTH

Tilpass utvalget etter:

Tilpass utvalget etter:

Beskyttelsesplate 33 cm høy i herdet glass

Beskyttelsesplate 33 cm høy i herdet glass

Gjeldende pris: 496,25 NOK inklusive moms
Skureliste i kunststoff til benkeplater

Skureliste i kunststoff til benkeplater

Gjeldende pris: 221,25 NOK inklusive moms
Beskyttelsesplate 45 cm høy i herdet glass

Beskyttelsesplate 45 cm høy i herdet glass

Gjeldende pris: 580,00 NOK inklusive moms
Endekant i aluminium, inkl. skruer

Endekant i aluminium, inkl. skruer

Gjeldende pris: 121,25 NOK inklusive moms

Gi kjøkkenet ditt en flott finish

Flotte benkeplater kommer først til sin rett når de avsluttes pent inn mot veggen. En liste til benkeplater bidrar til en flott finish på kjøkkenet ditt, hvor alle detaljer er tatt i betraktning. Se de tilgjengelige fargene og designene for listene våre under hvert enkelt produkt.

Lister til benkeplater har også en praktisk funksjon i tillegg til å gjøre dem flotte. Listene sørger nemlig for å holde smuss og matrester bort fra sprekken mellom benkeplaten og veggen. Det er en liten, men viktig detalj som gjør kjøkkenet ditt mer hygienisk.

Beskytt veggen mot sprut fra mat og væsker

Unngå stygge og skitne vegger bak komfyren eller kjøkkenvasken med beskyttelsesplater til kjøkkenet. Beskyttelsesplater beskytter veggen mot sprut fra mat og væsker, og sparer deg for å måtte bruke mange timer på å vaske kjøkkenet ditt.

Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Beskyttelsesplatene til kjøkkenet fås i de nøytrale fargene svart og hvit, som passer til alle kjøkken.