Montering av benkeplater

Når du må samle, tette og montere benkeplaten til gjør-det-selv HTH kjøkken, må du bruke monteringstilbehør for å få et godt resultat.  

Kjøp de nødvendige delene til monteringen av benkeplaten her i HTH-butikken.

Bordplademontering fra HTH

Tilpass utvalget etter:

Tilpass utvalget etter:

Aluminiumstape til forsegling

Aluminiumstape til forsegling

Gjeldende pris: 117,50 NOK inklusive moms
Beslag til samling av benkeplate

Beslag til samling av benkeplate

Gjeldende pris: 212,50 NOK inklusive moms
Mal til utskjæring og samling av benkeplate

Mal til utskjæring og samling av benkeplate

Gjeldende pris: 328,75 NOK inklusive moms

Få de beste resultatene

Montering av benkeplater kan du absolutt klare selv – det krever bare riktig utstyr. Vi har samlet alle nødvendige monteringstilbehør som trengs til montering av laminat- eller trebenkeplater.

Riktig montering gir ikke bare et bedre resultat. Det sørger også for at et gjør-det-selv kjøkken varer i lang tid fremover. Gjør en ordentlig jobb når det kommer til monteringen av benkeplaten og gi kjøkkenet ditt en flott finish som utstråler høy kvalitet.

Se verktøy for montering av benkeplate og kokeplate på denne siden, og finn mer informasjon om produktene ved å klikke på dem.

Les og følg monteringsveiledningen

Unngå at ditt gjør-det-selv drømmekjøkken utvikler seg til å bli et sant mareritt, som drukner i dyre og tidkrevende reparasjoner. Les monteringsveiledningen nøye og kjøp nødvendig monteringstilbehør. Det sparer deg for mange bekymringer og problemer.

Trenger du hjelp med monteringen av benkeplaten, hjelper vi deg gjerne. Dette gjelder alle produkter for både kjøkken, bad og garderobe – det er du som bestemmer.