Bærekraftig bedriftskultur

Bærekraftig bedriftskultur

Medarbeiderne våre er den viktigste delen av virksomheten vår. Det er avgjørende at de er engasjerte og liker jobben sin, slik at vi sammen kan realisere målene og visjonene våre.


Kulturen vår er basert på engasjement og utvikling

Kulturen vår er basert på kjerneverdiene: å engasjere, levere og inspirere. Det innebærer at vi respekterer og stoler på hverandre, og at vi streber etter å ta bærekraftige valg i alt vi gjør. Vi ønsker å skape en kultur som er kjennetegnet av en høy grad av tillit og åpenhet, der vi får lov til å gjøre feil og lære av dem. Det er avgjørende for suksessen vår at vi tar ansvar og holder det vi lover — ovenfor kundene våre, partnerne våre og hverandre.


Alle fortjener et trygt og sikkert arbeidsmiljø

Sikkerheten til medarbeiderne våre er den høyeste prioriteten vår. Derfor har vi et mål om null ulykker og skader, og vi innfører stadig nye forebyggende tiltak for å minimere risikoen. Hver produksjonsenhet har lokale styringssystemer som omfatter alle medarbeiderne samt detaljerte helse- og sikkerhetsprosedyrer. Alle styringssystemene våre innen arbeidsmiljø oppfyller ISO 45001, som er den internasjonale standarden.

Vi investerer i kompetent ledelse

God ledelse motiverer og engasjerer medarbeiderne våre til å jobbe mot et ambisiøst sett med felles visjoner og mål. Derfor gir vi lederne våre muligheten til å utvikle seg gjennom programmet Excellent Leadership. Det sikrer at de får de beste metodene og verktøyene å bruke i deres daglige ledelsesarbeid.


Etiske retningslinjer for medarbeidere

Vi forventer at medarbeiderne våre opprettholder en høy etisk standard og følger prinsippene i HTHs etiske retningslinjer. I tillegg har vi fokus på balanse mellom arbeid og fritid og respekterer den enkelte, streber etter mangfold og likebehandling, og tar sikte på å øke andelen kvinner i ledende stillinger.


Arbeidsmiljø, miljø og kvalitet

Hos HTH har vi fastsatte retningslinjer for arbeidsmiljø, miljø og kvalitet. Vi jobber systematisk med å sikre kvaliteten på prosessene, produktene og tjenestene våre, samt hele tiden forbedre og dokumentere dette arbeidet.

Du kan lese hele HTHs bedriftspolitikk her

Våre innsatsområder

HTH jobber med bærekraft innen fem innsatsområder som hver for seg rommer en rekke av FNs 17 verdensmål for en bærekraftig utvikling.

Skov

Bærekraft

Bæredygtighed

Klimatiltak som varer

Bæredygtighed

Miljøbevisste og sirkulære materialer

Bæredygtighed

Vi støtter en bærekraftig livsstil

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Ansvarlig innkjøp

Bæredygtighed

FSC og inneklimamerking

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH