FSC® og inneklimamerking

FSC® og indeklimamærkning


Benkeplater med innebygd omtanke

Vi streber etter å ta hensyn til miljøet og mennesker i alt vi foretar oss. Derfor har vi også sørget for at benkeplatene våre i heltre er FSC®-merket som en garanti for at de utelukkende kommer fra ansvarlig skogbruk og andre kontrollerte kilder.


FSC® for fremtiden

FSC® (Forest Stewardship Council®) er en internasjonal merkeordning for ansvarlig produsert tre. Det vil blant annet si at det i en FSC®-skog tas hensyn til truede dyr, planter og menneskene som bruker skogen. Lokale skogarbeidere blir utdannet, får sikkerhetsutstyr og en skikkelig lønn som de kan leve av.


Garanti med bred støtte

FSC® er en global nonprofit-merkeordning med støtte fra grønne organisasjoner som WWF, Greenpeace og Forests of the World. I tillegg støtter sosiale organisasjoner og bedrifter over hele verden arbeidet til FSC.

FSC® C068191


Inneklima er viktig for både helse og velvære

Hos HTH synes vi ikke at man skal finne seg i et dårlig inneklima. Derfor er et stort utvalg av HTHs kjøkken i dag inneklimamerket. Det stiller krav til materialer i bruksfasen, og fokuserer på hvilke stoffer som frigis innendørs. Det er en garanti for at alle materialene vi bruker i kjøkkenene våre har blitt testet for avgasser og luktutslipp, samt vurdert på grunnlag av irritasjonseffekter.


Inneklimamerket er sikret av Teknologisk Institut

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig ordning for byggevarer, inventar og møbler, som administreres av Teknologisk Institut. Testene gjøres av upartiske eksperter i et eksternt laboratorium. Det er den beste garantien for at hjemmet ditt får et godt inneklima.

Våre innsatsområder

HTH jobber med bærekraft innen fem innsatsområder som hver for seg rommer en rekke av FNs 17 verdensmål for en bærekraftig utvikling.

Skov

Bærekraft

Bæredygtighed

Klimatiltak som varer

Bæredygtighed

Miljøbevisste og sirkulære materialer

Bæredygtighed

Bærekraftig bedriftskultur

Bæredygtighed

Vi støtter en bærekraftig livsstil

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Ansvarlig innkjøp

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH