Vi støtter en bærekraftig livsstil

Vi støtter en bærekraftig livsstil

HTH leverer kjøkken som varer i mange år. Dette krever at vi hele tiden er i forkant av utviklingen, og at produktene våre oppfyller både dagens og fremtidens behov. Bærekraft er derfor et sentralt tema i utviklingen vår av design og produkter.


Bærekraftig produktutvikling

Når vi utvikler nye produkter, bruker vi et bærekraftspoengkort for å bedømme materialer og design og vurdere hvordan et produkt klarer seg i forhold til bærekraftsmålene våre. På den måten finner vi løsninger som kan redusere klima- og miljøpåvirkningen til produktene gjennom hele levetiden deres.


HTH brukes i byggeprosjekter som er svanemerket

Alle HTH-skap og -fronter er produsert i materialer som overholder kriteriene for å kunne brukes i hus som svanemerkes. I tillegg har flere av produktene våre Svanemerket, og det blir stadig flere. Både fronter og benkeplater. Produktene våre kan i tillegg bidra positivt til bærekraftige byggeprosjekter som blir DGNB-sertifiserte.

Vi vil tilby de mest energieffektive hvitevarene

Målet vårt er å tilby de mest energieffektive hvitevarene for å hjelpe kundene med å redusere energiforbruket og klimaavtrykket. Hvitevarer er nemlig en av de produktgruppene i hjemmet som bruker mest energi. I CO2-vurderingen vår av verdikjeden var bruken av hvitevarer også et av trinnene i verdikjeden som hadde det høyeste CO2-avtrykket.


Ergonomiske og sikre produkter

Produktutviklingen vår tar alltid hensyn til sikkerhet og ergonomi. Før et nytt produkt går inn i produksjonsfasen, gjennomgår det en rekke tester – både internt og av akkrediterte testinstitusjoner som jobber i samsvar med EU-standarder.

Våre innsatsområder

HTH jobber med bærekraft innen fem innsatsområder som hver for seg rommer en rekke av FNs 17 verdensmål for en bærekraftig utvikling.

Skov

Bærekraft

Bæredygtighed

Klimatiltak som varer

Bæredygtighed

Miljøbevisste og sirkulære materialer

Bæredygtighed

Bærekraftig bedriftskultur

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Ansvarlig innkjøp

Bæredygtighed

FSC og inneklimamerking

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH