Pressalit

Det ergonomiske kjøkken

Rom for forskjellighet

Vi bruker mer tid på kjøkkenet enn noen gang før. Kjøkkenet er ikke bare rammen rundt vår kulinariske utfoldelse. Det er også et viktig sosialt rom. Derfor må det være plass til både arbeid, hygge og samvær. Samtidig må innredningen ta høyde for at folk har forskjellige behov.

På pleiehjem og institusjoner må kjøkkenet som oftest ikke bare tilpasses én, men flere brukere med vidt forskjellige ønsker og forutsetninger. Kanskje skal løsningen skreddersys til en barnehage. Det kan være spesielle ergonomiske hensyn til rullestolbrukere. Og samtidig er det en rekke krav til sikkerhet og arbeidsmiljø for personalet.

Fleksible løsninger

Hos HTH har vi fokus på å skape fleksible løsninger som oppfyller mange behov i én samlet løsning. Denne typen løsning krever innsikt. Innsikt i brukernes situasjon, preferanser og vaner. Og innsikt i rommets muligheter og begrensninger.

Vi kan hjelpe dere med å omsette denne innsikten til konkrete løsninger. Vi har et bredt sortiment av skap og benkeplater med heve-senke-funksjon. Og våre konsulenter er alltid klare til å ta en prat om hvordan dere kan skape de beste ergonomiske forholdene.

Gode råd

I vårt arbeid med spesialtilpassede kjøkken har vi alliert oss med

Pressalit Care, som er spesialister innenfor kjøkken og bad til helse- og omsorgssektoren.

Du kan lese mer om ergonomiske løsninger i Pressalit Cares kjøkkenguide her.