Hvorfor velge HTH

Hvorfor velge HTH som leverandør av inventar?

HTH har mange års erfaring med leveranser til byggeprosjekter, og har hele tiden fokus på levering og montering til avtalt tid. Et prosjekt omfatter flere leverandører som sammen skal levere ett produkt - nemlig drømmeboligen til den enkelte kjøperen. Vi tror at gode relasjoner skaper gode resultater, og mener derfor at det er avgjørende å ha et tett og godt samarbeid med dere som utbygger og med andre fag.

HTH er rimeligere enn du tror

HTH er kjent for sitt flotte og moderne design, som mange drømmer om i boligen sin.
Ved kundeendringer som blir gjort i samråd med dere, blir all informasjonen oversendt til de impliserte fagaktørene. Vi tilbyr tegninger både i PDF-, DXF og IFC-format.

Erfarne konsulenter med fast tilknytning

Dere møter bare erfarne konsulenter som er fast tilknyttet dere, og som er deres trygghet for en problemfri inventarprosess. Våre konsulenter kjenner deres byggeledere og montører, slik at byggeprosessen glir problemfritt.

Tegninger av høy kvalitet

Tilbudet inneholder spesifikasjoner av alle varer som følger med. Tegningene er i plan 3D i farger og oppriss med målsatt spikerslag. Dette for å unngå eventuelle misforståelser. Våre tegninger kan også lages i DWG-format, som kan legges direkte på arbeidstegninger, eller i IFC-format, som kan legges i en BIM-modell.

Vi sørger for hele inventarleveransen

HTH sørger for hele inventarleveransen, inkludert måltaking, møter med kunden, tegninger til elektriker og VVS, levering og montering.

Garanti og anbudsregler

HTH kan stille byggegarantier og dokumentasjon på oppfyllelse av alle myndighetskrav til offentlige byggeprosjekter. Våre erfarne prosjektledere kjenner i tillegg anbudsreglene.

Levering til avtalt tid

Vi vet at levering til avtalt tid er avgjørende for dere. Derfor leveres våre produkter med HTHs egne lastebiler, noe som er din trygghet for at avtalt leveringstidspunkt overholdes.

God service til deres kunder

Våre butikker har lekre utstillinger med mange ulike kjøkkenløsninger, som vil gi kunden inspirasjon til å velge sitt unike kjøkken.

Vi møter deres kunder og avklarer deres ønsker og behov. Vi kan tilby en rekke tilvalg som gjør kjøkkenet til nettopp det de drømmer om. Hvis dere ønsker eksklusiv innredning, kan konsulentene kombinere løsningen med uno form®-produkter.