Klassisk kjøkken i hvitt for enhver anledning

Institusjonskjøkken

HTH har mange års erfaring med å innrede, levere og montere kjøkkener til institusjoner. Dette betyr at også institusjoner kan få kvalitetskjøkkener til fornuftig pris. Sammen finner vi en løsning som passer nøyaktig til deres krav, ønsker og behov.

Det er mange brikker som skal passe sammen når det skal velges kjøkkenløsning til institusjoner: økonomi, lovkrav, innredning og ergonomi.

Stordrift eller barnevennlig?

Skal barna kunne være med og delta i kjøkkenarbeidet, eller har dere behov for et 100 % profesjonelt kjøkken som kan levere svært mange måltider hver dag? HTH kan hjelpe dere med å finne den løsningen dere har bruk for, slik at dere som institusjon kan få et kjøkken som gjenspeiler deres holdning til mat og matlaging – med deres personlige preg. Et kjøkken som samtidig lever opp til alle de lovmessige kravene og retningslinjene som et institusjonskjøkken er pålagt.

Slitesterke kjøkkener

Et HTH-kjøkken er skapt for å bli brukt – mye og lenge. Overflatene er slitesterke og både velegnet og godkjent til institusjonsbruk. Materialene er svært slitesterke og innredet slik at det er enkelt å gjøre rent på kjøkkenet. Derfor er vi heller ikke redd for å gi 5 års garanti.

Ta vare på miljøet

Velger du HTH, er du med på å ta vare på miljøet. HTH har stort fokus på å minimere påvirkningen på miljøet når vi produserer kjøkkenene våre på fabrikken i Ølgod. Vi bruker materialer som både er miljøvennlige og som gir et godt arbeidsmiljø. Vi velger tre, treplater, lim og lakk med omhu, og bruker for eksempel bare tre fra skogbruksvirksomhet som driver gjenplanting.

Velg et kjøkken som er inneklimamerket

Vi synes ikke at man skal leve med et dårlig inneklima – verken hjemme eller på en barneinstitusjon. Derfor er et stort utvalg av HTH sine kjøkken sertifisert av Dansk Indeklima Mærking. Det betyr at kjøkkenet er testet for avgassing og luktavgivelse fra en rekke ulike stoffer. Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig ordning for byggevarer, inventar og møbler, som administreres av Teknologisk Institut.

HTH er i tillegg sertifisert i henhold til både ISO 9001 og ISO 14001. Det betyr at HTHs systemer og rutiner for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø har blitt gjennomgått og godkjent av sertifiserende aktører.

Slik kommer dere i gang

Vi kan tilby all nødvendig kompetanse, inkludert rådgivning og prosjektstyring av hele forløpet. Det enkleste er at dere kontakter oss for å avtale et uforpliktende møte hvor vi diskuterer deres behov og ønsker for kjøkkenet. Dere kan enten ringe eller skrive til en HTH Prosjektavdeling i nærheten, eller avtale et møte direkte her på nettsiden.