Lite plass

Hva gjør du når ideene og ambisjonene for hvordan kjøkkenet skal være, ikke står i stil med plassen du har til rådighet?

Du kan komme langt med skarpe prioriteringer og smart design av kjøkkenet, men ofte må noen av kjøkkendrømmene legges på hylla likevel.

Mange uoppfyllte ønsker går igjen fra prosjekt til prosjekt. Det fikk designerne våre til å tenke – hvordan kunne de løse dette i utviklingen av nye produkter og løsninger for HTH sitt sortiment? De kom frem til fire smarte ideer som er ideelle når store kjøkkendrømmer skal virkeliggjøres på få kvadratmeter.

Table ID

Les mer om TableID her

Oppbevaringslommen henger på et bord

Det geniale folde-ut-bordet TableID gir mulighet til å tenke fleksibilitet når du innreder kjøkkenet. Løsningen er et stort pluss hvis det bor et variert antall personer i boligen, noe som er tilfellet i mange moderne barnefamilier.

Når bordet er foldet opp, er det god plass til å komme seg rundt og arbeide på kjøkkenet, og rommet føles lett og luftig. Når bordet er foldet ut, er det god plass til barna. En løsning som fungerer enten dere bruker kjøkkenet til å spise, arbeide eller bare ha det hyggelig sammen.

Bordet er lett å folde ut, og resultatet er både et stort bord og ekstra oppbevaringsplass til glass, tallerkener osv.

Skapet blir til ekstra benkeplateplass

I det fleste kjøkken er benkeplateplassen begrenset. Det gjelder spesielt for små kjøkken, der behovet for skap til oppbevaringsplass for kjøkkenting ofte blir prioritert fremfor større benkeplate.

Et problem HTH har løst med den nye WorktopID – en smart og nytenkende løsning som gir ekstra benkeplateplass.

Når du trekker elementet ut, foldes det ut en stor benkeplate. Modulen gir faktisk så mye bordplass at den også kan brukes som spise- og arbeidsplass.

HTH

Les mer om WorktopID her

Innred skuffene slik at du får oversikt og mer plass

Du kan innrede skuffene på mange smarte måter, og HTH gir deg ulike løse innsatser til for eksempel bestikk, kniver, kjøkkenverktøy og krydder.

Vi har også flere produkter som deler inn og organiserer innholdet i skuffen. Hvis du allerede har kjøpt kjøkken, kan du kjøpe disse produktene separat. Innredningsløsningene passer ikke bare til HTHs kjøkken.

Du kan kjøpe en rekke av våre innredningsløsninger direkte i nettbutikken.

skuffe

Kjøp skuffeinnredning i nettbutikken

HTH

TRENGER DU MER INSPIRASJON?

Avtal et gratis og uforpliktende rådgivningsmøte med en av HTHs innredningskonsulenter.

Kategori: Kjøkken