Moderne kjøkken i landlig stil

Landkjøkkenet er en kjøkkenklassiker som kombinerer hygge, hjemmelaget mat og moderne komfort i en skjønn forening.

HTH Grå Kvadrat

Et moderne landlig kjøkken Det moderne landlige kjøkken er et hyggelig kjøkken, som signaliserer overskudd, familiekos og hjemmelaget mat.

Et landlig kjøkken oser av idyll. Her er det tid til å lage sitt eget syltetøy, brødet kan heve ferdig og hverdagens stress glemmes mens man koser seg på kjøkkenet. Dette er en livsstil som er ettertraktet i Skandinavia, og derfor er landkjøkkenet populært som aldri før.

HTH Grå Kvadrat

Landlig kjøkken i grå

HTH introduserer nå Grå Kvadrat, som er en moderne fortolkning av det romantiske kjøkkenet. Det grå landkjøkkenet har sjarm, og forbinder det landlige med det moderne.

De rene linjene i utfresningen på skapdører og skuffer gir kjøkkenet Grå Kvadrat et nordisk preg, som sammen med vitrineskap-dørene tar vare på landstilen.

Få landlig stil inn på kjøkkenet ditt

Landstilen er populær på kjøkkenet fordi det er status i å bruke tid på kjøkkenet og ta seg tid til å lage god mat.

Kjennetegn på et landlig kjøkken er dører med fylling eller innfreste detaljer kombinert med vitrineskap. En bordplate i tre tilfører stilen varme, og det passer godt med grep i rustikt design. Velg hvitevarer i stål for å forsterke det moderne touch-et. 

Romantisk minikjøkken med masse skapplass

La kjøkkenutstyret stå fremme

I det moderne landkjøkkenet kan tingene gjerne stå fremme. Kjøkkenutstyret vises frem i vitrineskap og på hyller, hvor oppskriftsbøker, skjærebrett og krydderurter både pynter og er funksjonelle i innredningen.

Se Model Scandinavian, som også er et godt eksempel på et hyggelig kjøkken i landstil.

HTH model Scandinavian Classic

Er landkjøkkenet noe for deg?

Et landlig kjøkken er ikke for alle, men stilen passer perfekt til familiekjøkkenet, hvor det er mye aktivitet og matlaging på programmet. Et landlig kjøkken er også til deg som setter pris på å bake og som er veldig glad i å lage mat.

Har du lyst til å bruke tid på kjøkkenet, og har du flotte maskiner og kjøkkenutstyr til å stille ut, så vil landkjøkkenstilen sikkert passe godt til hjemmet ditt.

Hent inspirasjon til din nye kjøkkeninnredning i vårt kjøkkengalleri.

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH GO

Trenger du mer inspirasjon?

Det er mange muligheter i HTH sitt kjøkkenunivers når du velger det sjarmerende og hyggelige landlige kjøkken.

Avtal et gratis og uforpliktende rådgivningsmøte med en av HTHs innredningskonsulenter og få idéer og hjelp til å skape ditt drømmekjøkken.

Book et møte her

Kategori: Kjøkken