Tre sterke kjøkkentrender

Til deg som gjerne vil fornye eller oppgradere ditt kjøkken i 2018.

Focus | HTH


Farger

Farger er tilbake på kjøkkenet for full kraft. Grå kjøkken selger som aldri før, og vi vet at 2018 vil by på enda fler farger. Dyp midnattsblå og mørkt tre er en del av 2018-paletten med matte farger og taktile overflater som er deilige å ta på, og skaper en følelse av ro.

Fortvil ikke om du heller mer til lyse kjøkken og gjerne vil være en del av den fargerike trenden. Tilsett fargene ved å male veggene eller tilføy fargerikt interiør. Med enkle fargerike detaljer blir ditt kjøkken personlig og innbydende i 2018.


Tre

Trekjøkkenet er populært som aldri før. Den nye vinkelen er at tre på kjøkkenet passer godt i tiden. Flere og flere søker tilbake til tradisjonelle verdier, hvor mat laget fra bunnen er verdsatt og signaliserer overskudd. Her passer tre godt, fordi det gir assosiasjoner til tiden før fastfood og stress ble introdusert.

Det er heldigvis uendelige muligheter for å få tre inn på kjøkkenet. Skal du ha et helt nytt kjøkken, er det opplagt å velge dører i trefinér eller en benkeplate i massivt tre. Vil du dra trenden inn i ditt eksisterende kjøkken, kan du enkelt gjøre det i form av hyller, håndtak, skjærebrett og annet kjøkkentilbehør.

Få flere idéer til hvordan du får tre i kjøkkenet.


Det åpne kjøkken

En sterk trend i 2018 er luftige og åpne kjøkken, hvor overskap og dominerende ventilatorer er erstattet av pene lamper og åpne hyller. Det skaper en følelse av mer plass og kjøkkenet vil i større grad virke som et oppholdsrom, hvor vi er sammen om sosiale aktiviteter.

Når du fjerner overskapene har du mulighet til å henge kunst, eller spennende lamper, på veggene. Du får dermed mulighet til å tilføre personlighet til ditt kjøkken - enda en sterk trend i 2018.

Se flere bilder i kjøkkengalleriet.

HTH Katalog

Slik skal ditt kjøkken se ut i 2018

Se de sterke kjøkkentrendene i vår nye katalog, hvor vi har samlet en rekke inspirerende nyheter, flotte detaljer og tips til deg som går rundt med kjøkkentanker.

Få 50 års forsprang

Meld deg på vårt populære nyhetsbrev, og få mer enn 50 års kjøkkenerfaring direkte til din e-postboks.

Vi sender inspirerende tips som gjør veien til ditt nye kjøkken enklere.

Ja takk, gi meg nyttige tips direkte i min e-postboks.