HTH Kjøkkenforum, Alta

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Alta
Markveien 42
9510 Alta

Tlf.: +47 415 01 230

E-post: info@finnmark.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag

Våre åpningstider er veiledende. Ta kontakt med vår butikk om du ønsker å avtale kundemøte.

Model Stockholm

Velkommen til HTH i Alta

Hos HTH i Alta har vi et ønske om å tilby en kjøkkendesign som gjør det nye kjøkkenet ditt til hjemmets samlingspunkt. Det moderne liv krever sitt kjøkken, og det er den filosofien vi arbeider ut ifra.

Med et nytt kjøkken fra HTH i Alta får du et kjøkken som gjør hverdagen din lettere. Det skjer gjennom våre innovative og nytenkende løsninger som blir skreddersydde etter dine ønsker og behov, slik at det passer nettopp din bolig.

Funksjonalitet og nytenking

Når du velger et nytt HTH-kjøkken, sørger vi for at det er fokus på design og detaljer samtidig som funksjonaliteten er i toppklasse. Det gjør at hverdagen din blir lettere når du skal lage mat eller oppbevare kjøkkenutstyr. Bestill et gratis møte og få en samtale med våre kjøkkenkonsulenter om hvordan vi kan gjøre dine kjøkkendrømmer til virkelighet.

Teamet vårt hos HTH i Alta oppfyller også mer enn kjøkkendrømmer. Går du og drømmer om et nytt baderom eller en ny garderobe? Med vår innovative og nytenkende design har vi alltid en løsning som passer dine ønsker og behov. La våre dyktige konsulenter hjelpe deg, eller prøv å tegne ditt kjøkken, bad eller garderobe selv.

Våre ansatte

Karin Karlsen

Konsulent

41501230

kaka@hth.no

Cecilie Anett N. Henriksen

Konsulent

41501230

canh@hth.no

Beate Flage

Konsulent

41501230

befl@hth.no

Beate B. Mannsverk

Daglig leder /Konsulent

41501230

bema@hth.no