Small Walk-in-closet

Online galleri

HTH garderobeskap og klesskap
som passer til deg

Finn inspirasjon og ideer til din nye garderobe hos HTH

Hos HTH kan du finne massevis av inspirasjon og ideer til ny garderobe. Enten du er på utkikk etter nye garderobeskap, nytt garderoberom eller et klassisk garderobeskap med skyvedører, kan du være sikker på å finne designet og garderoben som passer til dine behov og ditt hjem.

Tidløst og stilrent garderobedesign

HTHs garderober skaper en synergi mellom funksjonalitet og design. Et tidløst og elegant design som oppfyller dine individuelle behov og danner rammen for den perfekte garderoben for ditt hjem.

Gå på oppdagelsesferd og få kreativ inspirasjon

Gå på jakt etter ideer til din nye garderobe, og la deg inspirere av vårt store utvalg innen garderobeløsninger. Vi har garderobeskap og garderobeinnredning til både minimalister og romantikere.

Hvem bestemmer hvor skapet skal stå?

Her vil du finne en rekke inspirerende eksempler på løsninger. Glem standardløsningene: Bare fantasien setter grenser for en optimal utnyttelse av plassen.

Wardrobe with slidingdoors | HTH

Garderobe med skyvedør

Individuelle og gjennomtenkte garderober med skyvedører til rommene og behovene deres. Alltid en holdbar og funksjonell løsning.

Garderobe

Innredning av skapet

Se de smarte innredningsløsningene som skaper oversikt og orden i garderobeskapet og hverdagen.

Hvorfor velge en garderobe fra HTH?

 Du er designeren

HTHs garderober er mer enn bare skap – vi gir deg frie hender til å sette sammen en flott og funksjonell garderobe som du vil ha glede av i årevis.
Vi tenker garderoben inn som en integrert løsning i boligen din, alt mens garderoben bevarer sin tradisjonelle funksjon. Våre garderobeløsninger passer til enhver stil og ethvert behov, og enten du har bruk for en stor eller mindre garderobe, finner du en hos HTH.

Se de mange materialmulighetene

 Du bestemmer prisen

Hos HTH kan du selv være med på å bestemme prisen på din nye garderobe. Prisen avhenger ikke bare av hvilken løsning du velger, men også av hvor mye hjelp du skal ha i forbindelse med byggingen av den nye garderoben din. Med "Gjør det selv-garderobe" fra HTH står du selv for forarbeidet, monteringen av skapene dine og eventuelle justeringer. Til gjengjeld får du en ny garderobe til en gunstig pris.

Se mer om "Gjør-det-selv"

Få rådgivning i nærheten av der du bor

Finn masse inspirasjon, og få ideer til boligens garderobe hos HTH. Vi har butikker over hele landet, hvor du og familien kan finne den garderobeløsningen som passer til boligen og familiens behov. Kom inn i en av våre butikker og se det store sortimentet innen garderobeskap, garderobeinnredninger og garderobeløsninger.

Finn din nærmeste HTH-butikk her

La HTH hjelpe deg med å avklare hvilke muligheter du har ut fra dine behov og rommets størrelse.

Få bl.a. hjelp til:

✓ Behovsavklaring

✓ Materialvalg og muligheter

✓ Oppmåling

✓ Trygghet og sikkerhet

Kom godt i gang med din nye garderobe

Nettbutikk

Kjøp kjøkken, bad og alt nyttig tilbehør på nett

Start her