HTH Kjøkkenforum, Haugesund

Kontakt

HTH Kjøkkenforum, Haugesund
Norevegen 4
N-5542 Haugesund

Tlf.: +47 52 81 47 47

Faks: +47 52 81 47 48

E-post: info@haugesund.hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Glatt Hvit | HTH

Utstillingssalg

Les mer

Velkommen til HTH i Haugesund

Det moderne liv krever et kjøkken som er tilpasset dine behov. Derfor har vi hos HTH i Haugesund spesialisert oss på å levere skreddersydde kjøkkenløsninger som er funksjonelle og tilpasset nettopp dine behov. På den måten sikrer vi at det nye HTH-kjøkkenet ditt lever opp til dine behov og krav.

Vi setter vår ære i å levere innovative kvalitetsløsninger. Våre erfarne rådgivningseksperter står alltid klare til å hjelpe deg, slik at vi i fellesskap kan gjøre drømmene dine til virkelighet. Dreier det seg om et nytt baderom eller en ny garderobe, har vi den rette løsningen for deg. Vi har fingeren på pulsen og vi kan garantere en nåtidig og moderne løsning på prosjektet ditt.

Fra drøm til virkelighet

Er du interessert i å høre mer om hva HTH kan tilby deg? Bestill et møte hvor vi kan fordype oss i drømmene dine sammen og komme et skritt nærmere drømmekjøkkenet. Hos HTH i Haugesund er intet prosjekt for lite – uansett om det dreier seg om et nytt kjøkken eller nye skyvedører til garderoben, har vi en løsning til deg og dine behov.

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å besøke vår HTH-butikk i Haugesund selv, hvor du kan oppleve våre flotte utstillingsmodeller.

Våre ansatte

Endre Wiken

Daglig leder

95256105

enwi@hth.no

Jørn Ole Ese

Selger

48320552

joes@hth.no

Ellen Meiling

Selger

48320550

elme@hth.no

Hanne Førland

Selger

48320551

hfor@hth.no

Gunn Bente Flaat

Selger

48320558

gbfl@hth.no