Baderomsinspirasjon til det
moderne liv

Vi har alle forskjellige ønsker, prioriteter og behov som skal imøtekommes når vi velger baderomsmøbler. Det finnes et hav av baderomsinspirasjon, og du kan finne en kombinasjon av bademodeller og interiør som passer din personlige stil.

Før du velger nye baderomsmøbler, er det noen ting du bør spørre deg selv:

■ Skal du innrede et lite og funksjonelt eller stort og luksuriøst bad?

■ Hvilke funksjoner har du behov for på badet ditt?

■ Hva er budsjettet ditt?

■ Hvor rengjørings- og vedlikeholdsvennlig skal baderommet være?

■ I hvor høy grad skal det passe til stilen i resten av boligen din?

Harmony Dark | HTH
Sense | HTH

Personlige bad

Baderomsinspirasjonene fra HTH gir deg mulighet for å gi baderommet et særpreg med en personlig touch.

Du kan velge håndtak som passer din individuelle stil, flotte skapdører med struktur eller farger, og du kan velge armatur i enten et enkelt eller et mer fremtredende design. I tillegg kommer hele skapinnredningen som kan tilpasses til dine behov.   

Inspirasjon til nytt bad

Løsninger som andre har valgt, kan være en god inspirasjonskilde til det nye badet ditt. Ta en titt i badegalleriet vårt, og se om du finner noen smarte detaljer du vil kopiere til det nye badedesignet ditt.

Uansett om du har bruk for et design til store, små, enkle, klassiske, eksklusive eller romantiske bad, kan du finne et badekonsept hos HTH som passer dine ønsker og behov.

Next Hvid Højglans | HTH
Grå Silke | HTH

Innredning av små bad

Har du et lite bad, er det viktig at du tenker over funksjonaliteten i innredningen en ekstra gang. Du kan få rommet til å se større ut hvis du utnytter plassen optimalt. En god idé kan være at du velger vegghengte skap og et vegghengt toalett, da du på den måten får mer gulvplass.


En annen idé er å utnytte baderommets høyde ved å innrede det lille badet med hyller. Slik unngår du at oppbevaring tar masse plass i rommet.

 

Bruk speil på et lite bad

Speil gjør underverker i innredningen av et lite bad. Ved å integrere flere speil, eller et stort speil, kan du få det lille baderommet til å se større ut. Speil er lysreflekterende og kan dermed gi et rom flere dimensjoner.

Skap en følelse av luksus på et stort baderom

Er du privilegert med et stort bad, har du friere tøyler når det kommer til innredning av badet, da du ikke støter på plassbegrensninger. Det gir deg mulighet for å innrede et luksuriøst bad hvor du ikke trenger å gå på kompromiss med tingene du velger til innredningen.

Glat Hvid | HTH
Focus Finér | HTH

Enkel oppdatering av baderomsmøbler

Velger du baderomsinnredning fra HTH, er det lett å skifte ut baderomsmøblene dine uten større kostnader. Du kan enkelt skifte skapdørene, og dermed få et helt nytt uttrykk på badedesignet uten en totalrenovering. På den måten kan du alltid følge tidens trend innen badedesign.

Husk den røde tråden i innredningen din

Skap en rød tråd i boliginnredningen din ved å velge identiske designkonsepter fra rom til rom. Det gir deg den samme funksjonaliteten, og det skaper ro og gjenkjennelighet gjennom hele boliginnredningen.

Trenger du profesjonell rådgivning til den nye baderomsløsningen din? Du kan alltid avtale et uforpliktende møte med en av konsulentene våre.

Avtal gratis rådgivningsmøte | HTH