BORA revolusjonerer kjøkkenet, med ekstraordinære produkter til ekstraordinære matopplevelser

Benkeventilasjon og ovner i beste kvalitet med verdensledende prestasjonsevne. Først kom BORAs innovative benkeventilatorer med dokumentert os-oppfang på over 99,7%. Den naturlige videreutviklingen er kombidampovnen BORA X BO. Det prisvinnende designet passer harmonisk inn i enhver kjøkkeninnredning.

Som å lage mat i frisk luft – for BORA er det helt naturlig.

BORAs visjon er et kjøkken hvor du kan fokusere på det vesentlige:
Å nyte kjøkkenets gleder.

100 % FUNKSJONSGARANTI med BORA rørdeler

Det beste beviset på BORAs innovasjonsvilje og uavhengighet er rørsystemet BORA Ecotube og BORA 3box veggventiler. Med disse komponentene leverer BORA et helhetlig system som oppfyller de høyeste krav til effektivitet, enkel montering og fleksibilitet.

BORA gir 100 prosent funksjonsgaranti dersom BORA systemet utelukkende utstyres med komponenter fra BORA – for 100% optimal og stillegående ytelse.

Idéen bak BORA brer seg

Flere og flere produsenter har oppdaget BORAs visjon: Avtrekkshettens æra er over! Veien videre er en ny kjøkkenplanløsning med flere fordeler for brukeren. BORA levner ikke matlukt en sjans og fjerner det rett fra koketoppen eller før du åpner ovnen.

Det er vanlig fysikk og ikke noe hokus pokus. BORAs benkeventilator bruker ganske enkelt en tverrgående luftstrøm, som er raskere enn osens oppstigningshastighet.

Hva betyr det at BORA har 10 års teknisk forsprang og over 100 patenter? Fordelen ligger i teknologi, design, funksjonalitet, støynivå, materialbruk, brukervennlighet, rørsystem og kullfilter. Kort sagt: I alle detaljene, i kvaliteten og i helheten.

BORA FAQ