BADEROM

Ser du etter et nytt og billig baderom? Hos HTH har vi gjort det enkelt å kjøpe et nytt gjør-det-selv bad til en god pris.

Mest solgte produkter

TRENGER DU HJELP?

Er du i tvil om hvilke produkter du skal kjøpe? Få hjelp av vårt kundeservice-team, eller finn din nærmeste HTH-butikk.

Billig bad i velkjent HTH-kvalitet

Ser du etter et nytt og billig baderom? Hos HTH har vi gjort det enkelt å kjøpe et nytt gjør-det-selv bad til en god pris. Her finner du et stort utvalg av produkter til badet ditt, slik at du kan lage et kvalitetsbad som passer deg og dine behov.

Når du kjøper bad fra HTH kan du spare penger uten å måtte gå ned på kvaliteten. Du får et bad av samme kvalitet som den du kjenner fra HTH – du må bare gjøre arbeidet selv.

 Baderom i dansk design med høy kvalitet

Felles for alle våre gjør-det-selv baderom er at det er dansk design av høy kvalitet. Når du kjøper en baderomsdesign fra HTH, får du ikke bare et flott og billig bad, men et bad som er designet for det moderne liv. Det sikrer deg et delikat bad som du kan nyte i mange år framover.

 Utforsk mulighetene dine

Du kan sammensette ditt gjør-det-selv bad akkurat slik du ønsker å ha det. Utforsk mulighetene dine ved å velge ønsket produktkategori. Her finner du produktbilder, spesifikasjoner, installasjonsinstruksjoner samt priser på produktene våre.

Slik kjøper du et bad hos HTH

Å kjøpe et bad på nettet har aldri vært enklere. Når du finner en var du ønsker å kjøpe, trykker du bare på «Legg til i handlekurven». Deretter kan du velge å kjøpe mer eller gå direkte til kassen. Når du har funnet alle de ønskede delene, trykker du på «Til kassen». Her kan du velge mellom å få varene levert eller hente de hos din nærmeste HTH-butikk.