HVA KOSTER ET NYTT KJØKKEN?

Hos HTH har vi lang erfaring med å gi råd til kundene våre om hvilke faktorer som påvirker kjøkkenprisen og dermed kjøkkenbudsjettet. Vi gir deg veiledning om hvilke ting du bør være oppmerksom på når kjøkkenbudsjettet lages, og hvilke valg som har betydning for den samlede kjøkkenprisen.

DRØM VS. BUDSJETT

Mange av kundene våre begynner kjøkkenreisen med å sette opp en budsjettramme. Det er et svært godt redskap når du skal ha nytt kjøkken.

Vi vil likevel også gjerne ta utgangspunkt i kjøkkendrømmen din når vi skal gi deg råd om hva et kjøkken koster.

Når vi kjenner drømmen, kan vi ofte finne løsninger som matcher budsjettet, og som du kan glede deg over i mange år.

Nytt kjøkken med wow-effekt

KJØKKENDESIGN FÅS I MANGE PRISKLASSER

Den stilen og det designet du velger, kan ha betydning for prisen på kjøkkenet ditt. Velger du den mest luksuriøse modellen, påvirkes prisen på kjøkkenskapene med mange prosent sammenlignet med den mest prisvennlige modellen.

DET FINNES INGEN STANDARDLØSNINGER

Det finnes ingen standardløsninger når du skal ha et nytt kjøkken.
Alt tilpasses til ditt rom, dine behov og dine ønsker.

Besøk en av HTHs kjøkkeneksperter og få regnet ut en kjøkkenpris
som tar utgangspunkt i dine individuelle forhold. 

Det er GRATIS, helt uforpliktende og gir deg det perfekte
utgangspunktet for å komme videre med kjøkkendrømmen.

HVOR MYE KOSTER ET HTH-KJØKKEN?

Når du skal kjøpe nytt kjøkken, bestemmer du grovt sagt prisen selv. Du kan nemlig velge til og fra, og dermed selv prioritere hva som er viktig for deg.

Hos HTH står vi klare med personlig og profesjonell rådgivning. Vi sikrer at budsjettet ditt ikke blir overskredet.

Ønsker du en nøyaktig pris på drømmekjøkkenet ditt, må du gjerne avtale et gratis og uforpliktende møte med en av våre kjøkkeneksperter.


KJØKKEN I BEGGE ENDER AV PRISSKALAEN

Kjøkkenpriser fra 17 100 kr og oppover.

Hos HTH finner du kjøkken i begge ender av prisskalaen og alle steder midt imellom. Få tips til å holde kjøkkenprisen nede og ideer til det ekstraordinære kjøkkenet.

DET PRISBEVISSTE KJØKKENET

Kjøkken fra 17 100 kr ekskl. benkeplate, hvitevarer, vask og armatur.
Hvis du er på utkikk etter et rimelig kjøkken, har du mange muligheter for å sette sammen et kjøkken i høy kvalitet. I den nedre enden av prisskalaen finner du blant annet følgende tre kjøkkendesigner. Vær oppmerksom på at prisene vil variere etter størrelsen på kjøkkenet ditt.

DET EKSTRAORDINÆRE KJØKKENET

Hvis du har et større spillerom i kjøkkenbudsjettet ditt, kan du prioritere kjøkkenløsninger utenom det vanlige, som får kjøkkengleden til å øke. Nedenfor ser du våre fire mest eksklusive kjøkkendesigner. Vær oppmerksom på at prisen varierer alt etter størrelsen på kjøkkenet ditt.

4 TIPS SOM HOLDER KJØKKENPRISEN NEDE

Et rimelig kjøkken handler i høy grad om å velge til og fra. Her er fire holdbare løsninger som ikke belaster den samlede prisen på ditt nye kjøkken vesentlig.

Legra | HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH Art | HTH

SKUFFER GIR OVERSIKT I KJØKKENET

Hvis du har overskudd i kjøkkenbudsjettet, bør du vurdere å prioritere skap med innvendige skuffer eller skuffeskap, som sikrer deg svært god oversikt over innholdet i skapene.

Velg mellom skap med skuffer, der du kan få hele fronter som designmessig gir et enkelt og stilrent preg, eller virkelige skuffeskap med to eller flere skuffer. Det er en funksjonell løsning fordi du ikke først må åpne en skapdør for å trekke ut skuffen.

Skuffer belaster den samlede prisen på kjøkkenet ditt mer enn hylleskap, men får til gjengjeld også hverdagen i kjøkkenet til å gli.

Se utvalget av skuffer

DU VELGER PRISEN

Hos HTH er vi eksperter på å få kjøkkendrømmer og budsjett til å gå opp i en høyere enhet. Uansett størrelsen på kjøkkenbudsjettet ditt tilbyr våre kjøkkeneksperter gratis og personlig hjelp.

Hvis du er vant til å arbeide med skrutrekker og vaterpass, kan du spare penger ved å hente, samle og montere kjøkkenet ditt selv. Omvendt kan du også la oss ta oss av det harde arbeidet, slik at du bare trenger å nyte ditt nye kjøkken.

Nordic Spirit Natur Eik | HTH
Art | HTH Focus VH7 | HTH

TRYGGHET I KJØKKENKJØPET UTEN EKSTRA KOSTNAD

Når du velger en kjøkkenløsning hos HTH, får du alltid:
- Profesjonell rådgivning - 3D-tegninger av innredningsforslagene våre - Prisberegning som du kan stole på - Garantier som dekker mer enn de lovbestemte kravene - Attraktive finansieringsmuligheter
Alt sammen uten ekstra kostnad, men som en garanti for at du får akkurat den løsningen du drømmer om.

Få kjøkkendrømmen til å gå i oppfyllelse

KJØKKENET DITT SKAL HOLDE I MANGE ÅR

Når du lager et kjøkkenbudsjett, må du huske at kjøkkenet ditt skal være til glede og gavn i mange år fremover. Derfor er det viktig å finne holdbare løsninger som ikke går på akkord med kjøkkendrømmene dine.

Besøk din lokale HTH-kjøkkenekspert og få hjelp til å tegne og regne ut prisen på drømmekjøkkenet ditt.