/ KJØKKENDESIGN
FOR ENHVER SMAK

Kjøkkendesignet skal tilpasses etter dine behov. Den grunntanken er og har alltid vært vår drivkraft hos HTH.

Vi har samlet alle kjøkkenmodellene våre for å gi deg den beste oversikten. Bruk sorteringsmulighetene eller se gjennom listen for å finne ditt personlige kjøkkendesign.

VI TILPASSER ALT ETTER ROMMET DITT OG ØNSKENE DINE

Alle kjøkkeninnredningene som du finner her på siden, i kataloger og i galleriet er KUN eksempler. Ser du et kjøkkenskap som du liker godt, kan du selv bestemme hvilke håndtak og hvilken benkeplate du vil ha. Bildene er kun til inspirasjon.

Kjøkkenet blir tilpasset rommet og ønskene dine.

Bestill et gratis designmøte, og la oss hjelpe deg med å finne den store kjøkkenkjærligheten.

Slik velger du kjøkkendesign

Ikke to kjøkken er like – derfor finnes det ikke en fasit på hvordan det perfekte kjøkkendesignet ser ut. Det finnes likevel et par ingredienser som hører til oppskriften på å velge riktig kjøkkendesign:

 

■ Det skal passe boligstilen din

■ Det skal være funksjonelt

■ Det skal matche ønskene dine til vedlikehold

■ Det skal passe budsjettet ditt

 

Se hvordan du utnytter plassen best i kjøkkeninnredningen din.

Focus | HTH
Harmony Dark | HTH

Sett preg på kjøkkenmøblene

Når du velger et kjøkkendesign fra HTH, får du mulighet for å sette ditt eget preg på kjøkkenmøblene.

Det kan du f.eks. gjøre ved å legge til ditt foretrukne håndtak, velge den optimale typen skap eller en iøynefallende armatur.

Mulighetene er mange, og du kan derfor velge mellom flere materialer og tilbehør til den kjøkkenmodellen du velger.   

Skap et individuelt kjøkkendesign

Ditt valg av kjøkkendesign skal avspeile stilen og de behovene dine. Og det er flere måter du kan understreke det på. En av månedene er å velge en benkeplate i en stil som innfrir alle ønskene dine til funksjonalitet, rengjøring og vedlikehold.

Foretrekker du at bordplaten skal være slitesterk og enkel å rengjøre, vil en laminatbordplate eller en corestone-bordplate være et opplagt valg. Alternativt kan du velge en bordplate i tre eller granitt som begge krever mer vedlikehold, men til gjengjeld er en fryd for øyet. 

Focus Midnattsblå | HTH
Forny med nye greb

Piff opp kjøkkenmøblene dine

En av de mange fordelene ved å velge en kjøkkenmodell fra HTH er at du alltid kan piffe opp kjøkkenmøblene dine hvis du vil ha et ny look uten en større renovering. Det betyr at i stedet for å skifte ut hele kjøkkenet, kan du nøye deg med å skifte skapdørene. Dermed kan du få følelsen av at kjøkkendesignet ditt alltid henger med i tiden, samtidig som det er et billigere alternativ enn en ny kjøkkenmodell.

Skreddersydde løsninger

Våre kjøkkendesigner finnes i mange forskjellige standardmål som gjør det mulig å sette sammen designet slik at det passer de aller fleste kjøkken. Skulle du likevel ha bruk for et spesialmål, kan det alltid ordnes mot betaling.

Avtal et uforpliktende møte og hør hvordan vi kan designe ditt nye kvalitetskjøkken sammen.    

 

Design til det moderne liv

HTH prøver konstant å utfordre måten vi tenker design på. Det kommer til uttrykk i vårt allsidige design som kan brukes i flere rom. Det moderne livet foregår nemlig ikke bare på kjøkkenet, det krever også velvære på badeværelset og funksjonalitet på vaskerommet.

Ved å ha samme design på flere rom, skaper du en rød tråd i innredningen din samtidig som du får en funksjonell løsning i på hvert enkelt rom som du blir glad for å bruke hver dag! 

Harmony Dark | HTH