Nytt kjøkken med wow-effekt

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine.

TA KJØKKENTESTEN


Finn din kjøkkentype på 2 minutter!

Kjøkkentesten viser ditt personlige moodboard, som du kan bruke som utgangspunkt til å velge de beste løsningene til ditt nye kjøkken.

Start her

Hva koster et nytt kjøkken?

Prisen på det nye kjøkkenet ditt avhenger selvsagt av mange ting. Det er litt som en bil; prisen på samme modell varierer avhengig av bl.a. utstyrsnivå, materialvalg, størrelse mv. For å gi deg en idé om prisen på et nytt kjøkken har vi samlet de tingene som påvirker prisen mest.

Se priseksemplene her

HTH Kgs Lyngby
HTH Kgs Lyngby HTH Kgs Lyngby

Gjør et kupp

- kjøp et utstillingskjøkken

Du kan spare mye penger ved å kjøpe et utstillingskjøkken eller hvitevarer fra en av butikkutstillingene våre. Gjør en god handel, før det er for sent!

Se utvalget av utstillingsmodeller

FÅ VÅRE BESTE RÅD

Der finnes ting du bør vite før du pusser opp eller kjøper nytt kjøkken.

Den kunnskapen har vi samlet i våre ekspertråd, der du også finner inspirasjon, innredningstips og våre beste råd om kjøkken, bad, garderobe og vaskerom.

Få ekspertråd

Base | HTH
Nordic Creation | HTH Nordic Spirit Harmony Dark | HTH

SMARTE KJØKKENGADGETS

Hos HTH lever vi for å utfordre måten å tenke kjøkkendesign på. Vår nytenkning resulterer i innovativ og nyttig design som er med på å gjøre HTH-kjøkkenet til noe helt spesielt.

Hvis du ønsker et funksjonelt kjøkken med fokus på detaljer, så er det svært sannsynlig at du kan finne ditt drømmekjøkken hos HTH.

Se de smarte løsningene

Nordic Spirit Nature Oak | HTH
Focus | HTH Tendens | HTH

FORELSKET I TANKEN OM EN KJØKKENØY?

En kjøkkenøy gir god oppbevaringsplass, massevis av bordplass og et par sitteplasser som blir et hyggelig samlingssted.

Øya er opplagt i et åpent kjøkken, siden den krever god plass – men det er også mulig å lage en halvøy eller en liten kjøkkenøy i et mindre kjøkken.