GARDEROBER TIL DET MODERNE HJEM

Det er ikke du som skal tilpasse deg garderoben, men garderoben som skal tilpasse seg dine behov.
HTH sitt garderobekonsept favner bredt og kan skreddersys til dine preferanser.

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Gjennomførte garderober

En garderobe fra HTH er en garderobe av høy kvalitet, og vi legger listen ekstra høyt når det kommer til innovative og funksjonelle garderober

Våre garderobeløsninger kjennetegnes av en stilren, flott og gjennomført design – både innvendig og utvendig. Det skal nemlig alltid være en fornøyelse både å se på og bruke en garderobe fra HTH.

Sliding doors

Tendenser og gode råd om garderoben

Når du skal kjøpe en ny garderobe eller oppgradere din gamle garderobe, så er det en fordel hvis du har kontroll på de siste tendensene. Bruk dem til å høste gode idéer til hvordan du kan få den beste garderobeløsningen.

Besøk Tips & Trender og få gode råd om alt fra garderober til kjøkken, vaskerom og bad.

Wardrobe with sliding doors | HTH

HTH snekkerskap med skyvedører

Skreddersydde skap med flotte skyvedører som kan brukes til alle typer garderober, lagring og avskjerming.

Finn din nye skyvedørsgarderobe. ►

 

Klassiske garderobeskap

Hvis du ønsker en klassisk garderobeløsning med for eksempel innebygde skap, så har HTH en løsning som passer dine behov.

Se alle mulighetene med klassiske garderobeskap. ►

Finn inspirasjon til drømmegarderoben

Se deg rundt i vårt garderobegalleri og bli inspirert til din neste garderobeløsning fra HTH.

Du er også alltid velkommen til å besøke din nærmeste HTH-butikk og få råd og veiledning av våre dyktige konsulenter.

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Sliding doors

/ FINN PRISEN PÅ DIN NYE GARDEROBE

Prisen på din nye garderobe varierer alt etter materialvalg, størrelse og tilbehør.

Vil du ha klassiske garderobeskap, kan du velge blant hele HTHs store utvalg av fronter og tilbehør, og få garderoben til å passe med resten av innredningen din.

Ønsker du en skyvedørsgarderobe, har du mange forskjellige garderobematerialer å velge mellom.  Alt etter hva du velger, påvirker det prisen på din nye garderobe. 

Læs mere om priserne på garderober fra HTH i vores prisliste eller besøk din nærmeste HTH-butikk og få råd og veiledning.

Garderobe fra utstillingen til en lav pris

Hvis du er interessert i å spare penger på den nye garderoben din, så kan du være heldig å gjøre et kupp blant utstillingsmodellene våre. Butikkene våre skifter regelmessig ut sine utstillinger, noe som betyr at garderober fra utstillingen selges med store avslag i prisen.

Finn en garderobe som et satt ned i pris.

Enkel finansiering av garderoben

Ingen renter - ingen utbetaling – ingen gebyrer. Når du benytter deg av vår finansiering får du gunstige vilkår og kan låne fra 2000 kroner og oppover til din nye garderobe.

Se dine finansieringsmuligheter

Snekkerskap med skyvedøre | HTH

Kjøp en garderobe med god kvalitet

HTHs garderober er laget av solide kvalitetsmaterialer som sikrer deg en garderobeløsning som holder i mange år.

Velger du en garderobe fra HTH, er du garantert opptil 25 års garanti. Det gir deg trygghet på kjøpet når du bestiller din nye garderobe.

/ FÅ EN SKREDDERSYDD GARDEROBELØSNING

 
Vi har alle individuelle behov når det kommer til garderoben vår. Derfor skreddersyr vi garderobeløsninger etter dine mål og behov.

Snekkerskap | HTH
Glat Hvid | HTH

Garderobeskap etter mål

Når du kjøper en garderobe hos HTH, har du mulighet til å få garderobeskapene dine tilpasset, slik at de dekker dine ønsker og behov.

Standardbredde på skapene er mellom 40 og 100 cm. Hvis du trenger mer fleksibilitet kan vår spesialavdeling lage garderobeskap etter mål mot et tillegg i pris.

Få skyvedører i alle mål

Med et HTH snekkerskap med skyvedører kan du utnytte lagringsplassen optimalt til tross for utfordringer med små rom, skjeve vinkler eller skråvegger.

Skyvedører kan også tilpasses slik at du får en garderobeløsning fra gulv til loft, som diskret skjuler garderobeskapets innhold.

Les mer om skyvedørsgarderobene våre.

Sliding doors

Montering & levering

Når garderoben skal stå jevnt og stabilt, skuffene gli lett og du ikke vil sjonglere med skruer og verktøy selv, så er hjelpe nær.  Våre profesjonelle håndverkere monterer alle deler på din nye garderobe og vi kan også leverer den hjem til døren.

Les mer om montering og levering.  

Innred garderoben godt

En gjennomtenkt innredning er første skritt for å få en velfungerende garderobe. Ønsker du å ta opp dørene på klesskapet eller vil du heller skyve dørene til side på et skyvedørsskap. Liker du kleshengere eller hyller best? Kan skuffer og uttrekk hjelpe deg å få en god organisering?

Se hvordan du kan innrede klesskapet og garderoben bak skyvedørene

Snekkerskap med skyvedøre | HTH
Walk in closet | HTH

Walk-in gjør garderoben luksuriøs

Drømmer du om å stå midt i klesskapet og ha et godt overblikk over garderoben din? Ønsker du masse plass til klær, sko og accessories?

Få ønskene dine oppfylt med et walk-in-closet, som gir utrolig god oppbevaringsplass.   

Mono | HTH GO

Garderobe i entréen

Hvis garderoben din skal være i entréen, er det gode muligheter for å lage en flott garderobeløsning enten med enten skyvedører eller garderobeskap. Begge løsningene sikrer deg praktisk oppbevaring og god funksjonalitet.

Se huskelisten for innredning av entréen.

Snekkerskap | HTH

Garderobe uten skråvegger

Det kan være vanskelig å utnytte plassen under skråvegger optimalt. Hvis du plasserer et skap med skyvedører under skråvegger, så kan du utnytte hver eneste centimeter til praktisk oppbevaring.

Les mer om skyvedørsskap til skråvegger.