Franchise

Vår ambisjon

HTH så dagens lys i Vestjylland i Danmark i 1966. Siden den gang har HTH utviklet seg til å bli en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter. I dag har vi mer enn 100 butikker i Skandinavia, men ambisjonene stopper ikke der, målet er å utvikle HTHs merkevare og virksomhet videre. Derfor ser vi etter ambisiøse partnere som ønsker å bli med oss på denne reisen.

Franchise

Vil du vite mer om denne unike muligheten?

kontakt Markedssjef Freddy Kloster Nielsen

Merket

 

Merket

Skandinavisk kjøkkendesign

HTH bygger på de beste skandinaviske håndverkstradisjoner og kjennetegnes av vakkert design og høy produktkvalitet. For HTH er kjøkken som en vakker kjærlighetshistorie. Vår filosofi er at det er skjønnhet i enkelhet og at smarte funksjonelle løsninger må gå hånd i hånd med et vakkert uttrykk. Vi designer kjøkken som er inspirert av den spesielle skandinaviske ånden, av fargene og lyset og utført i naturens egne materialer.

Franchisekonseptet

Kompetent sparring i alle aspekter av virksomheten din

HTH Køkkener har jobbet med franchising som hovedforretningsmodell i mer enn 47 år og har blitt hedret for de eksepsjonelle oppnådde resultatene. Som franchisetaker i HTH blir du en del av en sterk og kompetent organisasjon som i tillegg til lang erfaring gir deg flere attraktive fordeler innen drift og utvikling.

Konseptet

Lave lagringskostnader

HTH Kjøkkener er først og fremst et ordreproduserende selskap. Hvert kjøkken produseres etter kundens spesifikasjoner og fraktes deretter fra fabrikk til kunde. Vi produserer også et mindre utvalg av de mest populære skapene og elementene, som står klare på vårt fabrikklager. Du trenger derfor ikke bekymre deg for høye lagringskostnader.

Hvorfor HTH?

Ambisiøst kjøkkenmerke med dokumentert suksess

Som medlem av HTH-familien får du muligheten til å jobbe med en sterk merkevare innen design og livsstil i et ambisiøst selskap i rivende utvikling og på vei til å styrke sin internasjonale tilstedeværelse ytterligere. Som franchisepartner kan du ta del i dette unike veksteventyret sammen med et vellykket merke med en usedvanlig vellykket og attraktiv franchisemodell.

Våre forventninger til deg

Kontakt

Slik blir du vår nye franchisepartner

Er du klar til å bli vår neste franchisepartner? Vi er alltid interessert i å høre fra ambisiøse søkere som har bevist sitt forretningstalent og som brenner for interiør og detaljhandel i et internasjonalt orientert selskap.