INNRED ET MULTIFUNKSJONELT VASKEROM

Det moderne vaskerommet er et flerfunksjonelt rom som i tillegg kan fungere som entré, oppbevaringsrom, garderobe og grovkjøkken eller som en kombinasjon av disse. Med et vaskerom fra HTH får du et gjennomtenkt og innovativt design i en god kvalitet.

UTNYTT STØRRELSEN TIL VASKEROMMET

Den gjennomsnittlige størrelsen på et vaskerom er 10 kvadratmeter, og mer plass trenger du ikke for å få en god og funksjonell innredning. Det betyr at vaskeromsinnredningen i høy grad påvirkes av formen på rommet.

Uansett om vaskerommet ditt er lite, stort, firkantet eller avlangt, bestreber vi oss på å designe en smart vaskeromsløsning som gjør det litt morsommere å ordne de praktiske gjøremålene.

FÅ HJELP MED VASKEROMMET

Ønsker du hjelp med å innrede vaskerommet ditt slik at det
forener estetikk og funksjonalitet på få kvadratmeter?

Avtal et gratis møte med en av våre dyktige eksperter,
og kom et skritt nærmere ditt multifunksjonelle vaskerom.

OPTIMER PLASSEN MED SKYVEDØRER

Skyvedører er et ekstra praktisk valg for å skjule oppbevaring, siden de utnytter plassen optimalt og fås i et stort utvalg av farger og materialer.

Bak skyvedørene kan du innrede med hyller og skuffer som gjør det enklere for deg å holde styr på alt det praktiske. Du kan få skreddersydd skyvedørsskapet slik at det passer perfekt inn i vaskerommet.

Se mulighetene med skyvedører

Grå Silke | HTH
Next | HTH Next | HTH

SKAP EN RØD TRÅD I HJEMMET

Modellene til vaskerommet er de samme som du kan velge til kjøkken, bad og garderobe. Dermed kan du skape et gjennomgående harmonisk uttrykk i boligen din hvis du velger en matchende design i flere rom.

Se alle design

ET VASKEROM FOR DINE BEHOV

Hos HTH finner du vaskeromsdesign som lever opp til dine forventninger – og mer til. Vi har gjennomtenkte løsninger til alle behov, størrelser og i forskjellige prisnivåer.

Besøk din HTH-butikk og se utstillingen av vaskromsmiljøer. Vi står klar med råd og veiledning slik at du kan få det perfekte vaskerommet.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Oslo | HTH
Oslo | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH