FÅ ET MODERNE OG FUNKSJONELT VASKEROM

wardrobe

/ ET MUST I ET MODERNE HJEM

Vaskerommet har blitt et fast og integrert rom i mange moderne hjem. Ofte er vaskerommet et flerfunksjonelt rom som skal inneholde flere funksjoner, som entré og grovkjøkken. Dette er et faktum som stiller krav til hvilke elementer du velger å innrede vaskerommet ditt med og måten du innreder det på.

Med et vaskerom fra HTH får du et gjennomtenkt og innovativt design i en suveren kvalitet.

Vaskerom i modell Havana

Et vaskerom til dine behov

Hos HTH kan du finne et vaskeromsdesign som kan innfri dine forventninger. Vi har vaskeromsløsninger i forskjellige designer, størrelser og prisnivåer.

Få ideer til innredningen av ditt nye vaskerom i våre kataloger.

/ BOLIGENS FLERFUNKSJONELLE ROM

Det moderne vaskerommet er et flerfunksjonelt rom som i tillegg kan fungere som entré, oppbevaringsrom, garderobe og grovkjøkken eller en kombinasjon av disse. Det flerfunksjonelle vaskerommet skal derfor ha en innbydende innredning som samtidig utnytter plassen på best mulig måte.

Sliding doors

Få ideer til funksjonell vaskeromsinnredning.

Mono | HTH

Vaskerom i modell Mono.

/ VASKEROMMET ØNSKER VELKOMMEN

Når vaskerommet også er boligens entré, er vaskerommet det første rommet som møter deg og dine gjester. Derfor må vaskerommet ditt være flott og godt innredet, slik at det kan ønske gjestene velkommen. Det stiller særlige krav til både designet og innredningen som skal romme både garderobe og oppbevaringsplass til praktiske ting.

Slik innreder du entreen.

/ FORM OG FUNKSJON

Din vaskeromsinnredning vil i høy grad være påvirket av formen på rommet. Den gjennomsnittlige størrelsen på et vaskerom er på omkring 10 kvadratmeter, og mer plass trenger du ikke for å få en god og funksjonell innredning.

Uansett om vaskerommet ditt er lite, stort, firkantet eller avlangt, bestreber vi oss på å designe en smart vaskeromsløsning som gjør det til en fornøyelse for deg å bruke tid på rommet.

Sliding Doors

Få hjelp til innredningen

Våre dedikerte kjøkkenkonsulenter står alltid klare med profesjonell rådgivning, slik at du får innredet et vaskerom som oppfyller dine ønsker og behov.

Avtal et møte allerede i dag og få god hjelp til kjøpet av ditt nye HTH-vaskerom. 

Skydedørsgarderobe til entré | HTH GO

/ OPTIMER PLASSEN MED SKYVEDØRER

Våre populære skyvedører og skyvedørsskap er svært anvendelige i et vaskerom hvis plassen tillater det. 

Bak skyvedørene kan du innrede med hyller som gjør det enkelt for deg å holde styr på alt det praktiske. 

Mono | HTH

/ NYTT VASKEROM TRINN FOR TRINN

/ MATERIAL-
VALG PÅ VASKEROMMET

Du kan sette sammen ditt nye vaskerom fra HTH med skapdører, benkeplater, håndtak m.m. i forskjellige materialer helt etter dine preferanser.

Vårt materialvalg til vaskerommet er det samme som du kan velge til kjøkken, bad og garderobe. Dermed kan du skape en gjennomgående sammenheng i boligen din.

Hvitevarer i vaskeroms-
innredningen

Harde hvitevarer som en vaskemaskin og tørketrommel har ofte sin plass i entreen. Er vaskerommet ditt innredet i kombinasjon med eller som en forlengelse av entreen din, vil du sikkert foretrekke at du kan «gjemme» hvitevarene litt ute av syne før gjestene dine går inn døren.

Se hvordan du kan kombinere ditt vaskeromsdesign med hvitevarer.

HOS HTH ER VI DEDIKERT TIL KJØKKENKJÆRLIGHET SOM HOLDER

Se mer om HTH