HTH tilbyr løsninger for alle i det profesjonelle markedet som er ute etter en pålitelig og profesjonell leverandør av kjøkken, bad eller garderobe – med HTH får du en leverandør som ikke går på akkord med kvaliteten på produkter, leveranser eller support.

Vi står som en profesjonell samarbeidspartner med alt fra sparring, endelig løsning og alle prosesser i mellom, hvor vi leverer både kjøkken, bad og garderobe. Dette gjelder uansett type bygg – alt fra leiligheter, villaer og fritidsboliger, til barnehager, institusjoner, eldreboliger og handicapboliger.

HTH har mange år med lang erfaring i bransjen, og dette reflekterer i stor grad vår profesjonelle tilnærming til alle samarbeid og prosjekter – kvaliteten på arbeidet vårt merkes tydelig og utgjør den store forskjellen for våre kunderelasjoner.

HTH har i mange år vært den foretrukne leverandøren av kjøkken-, bad- og garderobeløsninger til dansker, typehusbedrifter, entreprenører og håndverkere. Dette merkes tydelig i de smidige prosessene vi bruker hver dag og hele tiden når vi leverer, monterer, designer og forbereder prosjekter over hele landet. På grunn av den høye kvaliteten og påliteligheten til leveringen har vi lojale og fornøyde kunder og sterke kunderelasjoner.

Med HTH får du muligheten til å imøtekomme kundenes mange ulike ønsker til kjøkken, bad og garderobe. Kort sagt, HTH gir deg mest å velge mellom og minst å bekymre deg for.

Miljø og bærekraft

Som en av de største kjøkkenleverandørene i Nord-Europa har HTH en unik mulighet til å betydelig bidra til den grønne omstillingen. Dette er en stor motivasjon, og derfor har vi i HTH en sterk vilje til å skape de nødvendige endringene som skal til for å bidra til en mer bærekraftig verden. Samtidig kan vi selvfølgelig hjelpe ditt prosjekt med å møte et bredt spekter av internasjonalt anerkjente sertifikater og standarder innen bærekraft.

Hos HTH gir vi deg ideelle forutsetninger for å få ditt byggeprosjekt svanemerket. Vi har et bredt utvalg av passende produkter og stor faglig erfaring med å oppfylle Svanemerkets kriterier. Våre skapkropper og utvalgte fronter er bl.a. svanemerket. Ikke alle egnede produkter vises i Svanemerkets egen database. Derfor bør du alltid kontakte oss og finne ut mer om spesifikke produkter.

Les om våre bærekraftige tiltak

Kontakt

Finn bedriftssenteret ditt

HTH har forhandlere og butikker over hele Norge, så du kan enkelt komme i kontakt med oss.

Finn bedriftssenteret ditt