Kundeservice

Håndtering av tilvalg er avgjørende for dine kunders opplevelse av huskjøpet.

Hos HTH vet vi hvor mye detaljene har å si for det første inntrykket av en ny leilighet. Og for de familiene som lever med kjøkkenene våre til daglig. Derfor inneholder vårt sortiment en rekke funksjonelle detaljer som gjør hverdagen på kjøkkenet til en lek. Samtidig har vi gjort det enkelt for deres kunder å velge det riktige kjøkkenet. Våre konsulenter sender ut materiale, avholder møter med kunden og sikrer at alle avtaler blir utført i praksis.

Eksempler på tilvalg som vi kan tilby dine kunder:

Enkel og behagelig betjening:
Et kjøkken brukes daglig og skal være en god opplevelse. Våre populære funksjoner Soft-lukk og Soft-push gir både enkel og behagelig betjening.

Optimal utnyttelse av plassen:
Ofte er det mye uutnyttet plass i skap der det er vanskelig å komme til. Med smarte skuffesystemer, hjørneskapsuttrekk og trådkaruseller sikrer vi optimal utnyttelse av plassen og tilgjengeligheten.

Maksimal hygiene:
Et godt kjøkken skal være enkelt å holde rent. Våre tilgjengelige systemer i skap og dører gjør det enkelt å komme til, og underlimt vask betyr maksimal hygiene uten kanter som samler smuss.

Er du den kommende eieren av et HTH-kjøkken i din nye leilighet?

Vi gleder oss til å treffe deg, og hjelpe deg til å gjøre drømmene dine om til virkelighet. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på våre inspirasjonssider for å få ideer til hvilke ulike muligheter og materialer du kan velge: